• 瀏覽: 9,566
  • 回覆: 223
+4
引用:
原帖由 hwwong 於 2020-10-2 11:50 PM 發表
明知香港多苯實愚民蠢人, 英國佬話唔出盡力去呃香港班冇腦蠢人錢就太苯SEVEN了...
12暪徒之後
又出現20苦主

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2020-10-2 11:56 PM 發表

12暪徒之後
又出現20苦主
又話英國佬係高尚人唔會呃人?

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2020-10-2 22:07 發表

英國爛尾樓數量應該係全球3甲
中國是第一

😂😂專呃香港傻仔

俾英國呃左,但都會繼續崇洋

放心,英國政府一定會幫你,各位持BNO人士要快d移民英國呀!

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2020-10-2 11:56 PM 發表

12暪徒之後
又出現20苦主
正式來講應該叫... 20苯實愚蠢港人...

手足真係慘,走難去到英國,都要被人呃。

俾鬼佬呃錢,曱甴話感到非常榮幸,光宗耀祖

系你地先甘L蠢信英女皇俾居留權你地~死去報警同去英領事館抗議啦!!叫英領事館向英警報警受騙呀!!!

點九解啲香港苦主唔好似以前 雷曼兄弟 mini bond 爆煲咁 到中銀抗議示威方法走去英國領事館擔死人直幡旗抗議示威,搵埋泛淫垃圾議員一同助陣叫駡有so喎!

引用:
原帖由 2006Win-Cat 於 2020-10-2 11:26 PM 發表
血汗錢畀人呃曬 。冇錢請律師。如果在香港有法援, 好似菲傭冇錢都可以 申請法援 同香港政府打官司。現在在英國, BNO港人 有冇法援㗎?冇? 又話英國人當香港人自己人?🤣 ...
你講緊民事定刑事?乜民事可以請法援?刑事又係苦主做原告?你都係讀多幾年書先啦。

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2020-10-3 01:59 AM 發表
系你地先甘L蠢信英女皇俾居留權你地~死去報警同去英領事館抗議啦!!叫英領事館向英警報警受騙呀!!!
而家講 d 人響香港搵一間澳洲 headquarter 嘅代理公司,幫襯香港 sales 買英國樓比人呃。呢個咁嘅局都中得到,佢地真係唔死都無用。

同埋買英國樓投資同去唔去英國移民係兩回事。唔信 “英女皇俾居留權你地” 唔等於就唔可以去買樓投資。

引用:
原帖由 billy80 於 2020-10-3 12:55 AM 發表
放心,英國政府一定會幫你,各位持BNO人士要快d移民英國呀!
去英國買樓同去唔去移民有咩關係?何柱x都大把樓響英國,領展都有,連日後嘅 Elizabeth Line 地鐵都係港鐵營運架,唔通佢地又個個打算移民英國嗎?

引用:
原帖由 Vin.Diesel 於 2020-10-3 12:27 AM 發表

又話英國佬係高尚人唔會呃人?
中國人都好高尚,咁係咪中國就無騙子?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]