• 瀏覽: 13,717
  • 回覆: 166
+8
新冠病毒疫情殺入美國政治頂層,美國總統特朗普亦確診感染新冠肺炎。特朗普雖一向身體健康,但年紀不輕,已74歲,美國總統大選在即,特朗普在為總統候選人一旦身故或喪失工作能力,事情將如何發展? 【特朗普確診

禾於2020-6-2正式在香土隆重宣布侵侵連任...................................

必定失敗!

各位睇下到時, 禾是否又成功預言大選結果啦!
詳情>>#2

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/2767799/【特朗普確診】倘特朗普病逝怎辦?歷史上有無總統候選人身故?

詳情>>​【非裔男之死】全美70城暴動中國官媒跳針問:蔡英文人呢?

早前巳成功預言, HSBC由$40喪跌至$28!
詳情>>【滙豐28 不是夢】光頭BOB林盛斌衰「衝動」有份築40蚊血肉長城:後悔咗兩日

羥氯喹唔係話可以防止新冠肺炎咩?

引用:
原帖由 yiveland 於 2020-10-2 08:03 PM 發表
新冠病毒疫情殺入美國政治頂層,美國總統特朗普亦確診感染新冠肺炎。特朗普雖一向身體健康,但年紀不輕,已74歲,美國總統大選在即,特朗普在為總統候選人一旦身故或喪失工作能力,事情將如何發展? 【特朗普確診

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2765000/2767799/1002_11_1024.jpg

禾於2020-6-2正 ...
身體唔能夠應付選舉, 應該退選

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-10-2 08:10 PM 發表
中國人用武漢肺炎病毒生物武器謀殺美國總統好大鑊,樓主諗下呢劑嘢點拆好過啦
係又點呀,吹呀,仲要係我喺今年年頭親自去尾蟈放毒添,搞到700幾萬確診,20萬件打柴,柒兩舖仲要係我派帽比佢,由佢老婆再傳染比佢,叫你老細郁我丫,笨。

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-10-2 08:10 PM 發表
中國人用武漢肺炎病毒生物武器謀殺美國總統好大鑊,樓主諗下呢劑嘢點拆好過啦
美狗投降又真係幾大鑊。成班癲狗好大洗㗎。。

雷劈美國旗,自由神像,已有預兆

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-10-2 08:08 PM 發表
中國人用中國武漢肺炎病毒生物武器謀殺美國總統,Trump有咩冬瓜豆腐,中國唔使旨意有好日子過
佢自己造成,與人無尤。我估美國有六七成民眾望佢快D死🤣🤣🤣🤣

你唔知仆街D人會長命D

What Happens if a Presidential Candidate Dies?
https://people.howstuffworks.com ... -candidate-dies.htm

引用:
正呀,原來中國都有斬首行動,成功斬死美國首腦就震驚世界了!

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]