• 瀏覽: 12,642
  • 回覆: 166
引用:
原帖由 fanla22fanla 於 2020-10-2 09:58 PM 發表

如果佢真係死咗,叫國傷定國慶?
根本10.1 就係我哋嘅國慶,美國+台灣嘅國殤

引用:
原帖由 yiveland 於 2020-10-2 08:03 PM 發表

新冠病毒疫情殺入美國政治頂層,美國總統特朗普亦確診感染新冠肺炎。特朗普雖一向身體健康,但年紀不輕,已74歲,美國總統大選在即,特朗普在為總統候選人一旦身故或喪失工作能力,事情將如何發展? 【特朗普確診

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2765000/2767799/1002_11_1024.jpg

禾於2020-6-2正 ...
抵能死 抵能死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 暴徒黑衣人 於 2020-10-2 10:46 PM 發表

根本10.1 就係我哋嘅國慶,美國+台灣嘅國殤
熱烈慶祝中華人民共和國71週年 老尾送上賀禮 7普中老尾肺炎吾生吾死

回覆 引用 TOP

如果死咗就低死,
美佬用疫情清洗20萬人生命,
係要還。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-10-2 08:08 PM 發表

中國人用中國武漢肺炎病毒生物武器謀殺美國總統,Trump有咩冬瓜豆腐,中國唔使旨意有好日子過
你係咪好警再存冇狗糧食呀唔怕我養你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-10-2 08:10 PM 發表

中國人用武漢肺炎病毒生物武器謀殺美國總統好大鑊,樓主諗下呢劑嘢點拆好過啦
你主子咁撚垃圾比幾粒病毒就搞掂
睇下你做走狗都係做垃圾既走狗
你老母生撚左你真係死10次都唔夠

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-10-2 08:08 PM 發表

中國人用中國武漢肺炎病毒生物武器謀殺美國總統,Trump有咩冬瓜豆腐,中國唔使旨意有好日子過
美國閪放馬過來,你就襯柒朗普最後呢幾日去奶佢個屎眼啦仆街.

回覆 引用 TOP

到時黠辦?
唔知。
現時就飲緊紅酒,
食緊五成熟牛扒。
興祝!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wilsonwatch 於 2020-10-2 08:07 PM 發表

身體唔能夠應付選舉, 應該退選
用呢個理由落台好過敗選

回覆 引用 TOP

頂住呀建國

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yiveland 於 2020-10-2 08:03 PM 發表

新冠病毒疫情殺入美國政治頂層,美國總統特朗普亦確診感染新冠肺炎。特朗普雖一向身體健康,但年紀不輕,已74歲,美國總統大選在即,特朗普在為總統候選人一旦身故或喪失工作能力,事情將如何發展? 【特朗普確診

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2765000/2767799/1002_11_1024.jpg

禾於2020-6-2正 ...
侵侵話d老嘢醫返嘥藥費,所以佢都唔駛醫,等釘釘啦😄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-10-2 08:10 PM 發表

中國人用武漢肺炎病毒生物武器謀殺美國總統好大鑊,樓主諗下呢劑嘢點拆好過啦
不如諗下美國打柴, 班走狗漢奸點算好

回覆 引用 TOP

白鱔上沙灘唔死一身潺|

回覆 引用 TOP

傳來劇本:

如無意外 Trump 已篤定當選 劇本如下:

1.他未來三個星期 將會努力地帶病隔離繼續堅持履行總統職務

2. 由於確疹 剩餘的兩場辯論取消 他不愁會再受到佢無可辯駁的攻擊 亦不會再有失言失分嘅機會

3. 民意支持度大幅上升 因民眾認為總統有美國英雄嘅艱苦奮鬥精神

4. 由於確診 只會集中抗疫及工作 對所有負面新聞及指控毋須回應

5. 今後三個星期所有傳媒都會每日報導佢投疫嘅進度 冇人會再理會拜登

6. 在投票日前數天 正式公佈戰勝疫症 全面復元 隨即進行多場分享會 宣傳佢係靠美國精神戰勝病魔 絕對值得民眾支持多做四年

7. 至於拜登? 未來佢做乜講乜都冇人理會 有咩攻擊Trump嘅大計都只會失分 因為俾選民嘅印象係落井下石及冷血

總的來說 此絕招一出 天下無敵 拜登實際上已經玩完。

此劇本精妙之處 係仲可以有後着 假設做足全套都輸 大家唔好以為拜登就安車平五路拜相登基 到時 Trump 就會入稟最高法院 要求頒佈選舉無效 理由係佢因確診而未能公平地與拜登競選 整個選舉違反咗 natural justice. 咁都得? 點解唔得 因為事前已經伏兵在最高法院嘞 明未?

回覆 引用 TOP

現在是時候用特朗普創立的消毒水注射療法了,注射之後一旦成功康復,特朗普將會獲得諾貝爾醫學獎及化學獎

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]