• 瀏覽: 13,758
  • 回覆: 166
+8
引用:
原帖由 fanla22fanla 於 2020-10-2 09:58 PM 發表
如果佢真係死咗,叫國傷定國慶?
小黃人話係國傷,真係比佢地講中佢大佬瀨佐嘢,呢鍋真係黃人國傷

Pence Pelosi Pompeo仲狠d喎

千奇唔好死

咁快,慢慢嚟

或者兩件都瓜又點 呢

引用:
原帖由 fanla22fanla 於 2020-10-2 09:58 PM 發表
如果佢真係死咗,叫國傷定國慶?
對國家無大貢獻.............基本當死隻貓算了.........!!
一場法事及儀式辦完之後..........繼續總統的選舉........簡單來說影響有限....!!
最多推遲一星期左右.......只要兩黨協商好即可....!!

笑九死

引用:
原帖由 yiveland 於 2020-10-2 08:03 PM 發表
新冠病毒疫情殺入美國政治頂層,美國總統特朗普亦確診感染新冠肺炎。特朗普雖一向身體健康,但年紀不輕,已74歲,美國總統大選在即,特朗普在為總統候選人一旦身故或喪失工作能力,事情將如何發展? 【特朗普確診

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2765000/2767799/1002_11_1024.jpg

禾於2020-6-2正 ...
操控選舉,制裁你

引用:
原帖由 yiveland 於 2020-10-2 08:03 PM 發表
新冠病毒疫情殺入美國政治頂層,美國總統特朗普亦確診感染新冠肺炎。特朗普雖一向身體健康,但年紀不輕,已74歲,美國總統大選在即,特朗普在為總統候選人一旦身故或喪失工作能力,事情將如何發展? 【特朗普確診

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2765000/2767799/1002_11_1024.jpg

甘迺迪

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-10-2 08:10 PM 發表
中國人用武漢肺炎病毒生物武器謀殺美國總統好大鑊,樓主諗下呢劑嘢點拆好過啦
戇能柒鳩,最大利益係陰性彭屍,,只有佢才有利益謀朝篡位

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-10-2 08:10 PM 發表
中國人用武漢肺炎病毒生物武器謀殺美國總統好大鑊,樓主諗下呢劑嘢點拆好過啦
狗奴才護主好驚驚

引用:
你會唔會喊到收唔到聲呀?

咁鵬絲咪史上在任時間最短嘅美國總統

引用:

哂氣啦,上次大便論出哂醜,late 埋姐,總統要點做都得啦

要搵人接手佢老婆同阿女

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]