• 瀏覽: 13,120
  • 回覆: 166
老人家中肺炎死亡率好高架

熱賣及精選
彭斯已經磨拳擦掌,暗暗做好了接替特朗普的準備。

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-10-2 08:08 PM 發表

中國人用中國武漢肺炎病毒生物武器謀殺美國總統,Trump有咩冬瓜豆腐,中國唔使旨意有好日子過
做美狗真可憐,唔使咁傷心既
你前面有塊骨頭,慢慢享受啦

假如侵真係中招身亡,
睇返美國曆史極可能即刻開戰
加上接任佢既係鷹派彭斯
笑得出既人好無知 

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-10-2 08:10 PM 發表

中國人用武漢肺炎病毒生物武器謀殺美國總統好大鑊,樓主諗下呢劑嘢點拆好過啦
送塊花牌,寫住:革命烈士,浩氣長存。習主席哀啟。
話晒侵侵成日話佢地係老友,一場朋友算係咁啦!

美國特總肺炎確實好野!
叫左唔好攪選舉架啦!
又一次證明民主自由只會天地不容比大自然滅絕!

衰鹹濕

附件

Screenshot_20201002_214518.jpg(105.47 KB)

2020-10-2 09:47 PM

Screenshot_20201002_213807.jpg(142.71 KB)

2020-10-2 09:47 PM

引用:
原帖由 wawai 於 2020-10-2 09:40 PM 發表

假如侵真係中招身亡,
睇返美國曆史極可能即刻開戰
加上接任佢既係鷹派彭斯
笑得出既人好無知 
反為會和平很多..........特朗普不是政治世家.........只是商家出身的人.......政治力量不夠....!!
彭斯更不如特朗普.......當初選彭斯就是因為看他沒什麼政治力量才選他....!!
沒政治力量會有什麼情況........你起動不了黨員支持你的政策........洲長跟你對着幹...!!
最大問題是聯邦大法官不給你面子........所以彭斯上場會更平和.....!!

引用:
原帖由 hamsomeking 於 2020-10-2 09:47 PM 發表

衰鹹濕
正過華大媽

通常禍害千年, TRUMP 應該頂得住...

彭斯或貝貝做更好

今次中國內地空襲警報響起時,係堅料嚟

可否交稅後先至死

如果佢真係死咗,叫國傷定國慶?

川建國同志,浩氣長存!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]