• 瀏覽: 7,748
  • 回覆: 157
  • 追帖: 1
+34
可能學陳水扁

美國真是一塌糊塗,不x知所謂。
同我問候下條X樣老坑死得未啦!

引用:
原帖由 winboy9394 於 2020-10-2 02:09 PM 發表

啲曱甴冇腦㗎 淨係要向一方面諗㗎 冇第二方面嘅 唔啱聽就唔會 信 電視都講咗特朗普中咗招 係有啲人扮傻見唔到啫
YC 腦殘加文盲唔使同佢哋拗啦

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-10-2 01:39 PM 發表
垃圾標題黨,係佢助理中招中國武漢肺炎
Trump Trump等緊測試結果
Anyway In Trump We Trust
黃屎真係弱智到得人驚

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-10-2 01:47 PM 發表

Trump Trump講左佢係Waiting for the test result.何來證實確診?係佢個助手確診,唔係Trump Trump
痴撚線,自己睇下新聞先吠啦! 侵自己confirm咗啦

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-10-2 01:39 PM 發表
垃圾標題黨,係佢助理中招中國武漢肺炎
Trump Trump等緊測試結果
Anyway In Trump We Trust
放心,侵侵冇中武漢肺炎,佢中嘅係美國肺炎。

rip🤩🥰😍

引用:
原帖由 kk2964 於 2020-10-2 01:57 PM 發表
柒普一死,全世界香檳銷量上升,中國舉國歡騰,預中國人幾億枝,習大一箱,呵呵!
唔好死但以後講唔到野,系最好的祝️福。

分分鐘佢傳染埋俾拜登,拜登死,佢唔死,trump自動當選,世事如棋

偽民主國就係戲子多,為做官無所不用其技,正副總統都係影帝級數,睇黎老ㄧ輩既拜登真係吾夠做

治療啱啱開始

佢好幸運,宜家先有🤭

引用:
原帖由 siupercy 於 2020-10-2 02:12 PM 發表

黃屎真係弱智到得人驚
同意,全世界都知嘅事實佢地都話唔係,黃屍正白痴廢柴!

如果大話侵肺炎死撚咗,港股狂升五千點。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]