• 瀏覽: 12,856
  • 回覆: 277
+2
引用:
原帖由 poorsa2 於 2020-10-3 10:19 發表

呆灣騙子搭順風車火上加油,手足做condom俾人反轉再反轉用到穿窿都核爆唔除套
深信舊年香港嗰啲嘢,佢哋有出錢出力。家下事件經已初步平息,佢哋選舉亦都完結。而家大傻嗰邊啲嘢,又唔關佢事。著咗草頭五個已經俾佢收押咗,講唔定呢12個坐洗頭艇嘅!佢一早知道,比佢篤灰出嚟,俾人拉咗以後冇人夠膽再去嗰邊生活。佢又可以減少唔少負擔!

引用:
原帖由 pp49pp 於 2/10/2020 12:23 發表
留係香港,冇人會請佢做野,冇學校收冇銀行會借錢比佢,等同廢人。
唯一出路。。出家。
可以申請綜援

引用:
原帖由 Regjamie 於 2020-10-2 09:54 PM 發表

有咩責任其實? 你意思錯在個女仔,陳係殺得好?
唔好歪曲啦,冇人講話殺得好,死者自己玩弄感情玩火,仲要激兇手懷有他人bb,做乜要咁做?

引用:
原帖由 sang38 於 2020-10-3 03:06 PM 發表

你咁中意講犯法, 搞清楚, 陳同佳係香港無犯法
佢絕對有權唔去台灣

佢唔係第一個曉係台灣犯法之後著草返香港嘅人
我地係講緊值不值得同情。不是有冇犯法...

引用:
原帖由 丁老闆 於 2020-10-3 06:22 PM 發表

唔好歪曲啦,冇人講話殺得好,死者自己玩弄感情玩火,仲要激兇手懷有他人bb,做乜要咁做?
我冇歪曲啊。當我講錯吧。只是討論值不值得同情吧了

傾掂數,到時只判誤殺,坐五年出番泥。

引用:
原帖由 Regjamie 於 2020-10-3 08:46 PM 發表

我冇歪曲啊。當我講錯吧。只是討論值不值得同情吧了
其實大家諗吓,以陳同佳樣貌,能夠有人同佢拍拖,佢應該會好重視呢份感情,雖則佢殺人係百分百做錯,但佢受到咁大刺激,廿歲人難以控制情緒都理解,再睇佢放監都好誠懇道歉,我真心希望佢可以有機會重獲自由,至於因為佢而引起香港暴亂,其實都唔怪得佢,係有班人借題搞亂香港

求咩情,llmch
阿女報夢叫你求情?

引用:
原帖由 garykuok 於 2020-10-3 05:39 PM 發表

可以申請綜援
係女都驚很咗你。雞都唔接你生意。
生不如死。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]