• 瀏覽: 13,633
  • 回覆: 275
  • 追帖: 1
華府首次將香港列入美國收容難民的國家及地區名單。美國國務院周三(9月30日)知會國會,在10月1日起的2021財政年度,計畫接收15000名...

伊拉克被美國滅國之後就已經變咗民主社會架啦, 為乜事民主社會都重會有難民?

當伊拉克同古巴同類? 最怕美國政府隨時當埋香港班畜生係恐怖分子, 美國人一直視阿拉伯人同古巴人都係恐怖分子, 將黃皮膚香港人睇成恐怖分子一D都唔出奇

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1887845/即時-港聞-美首次計畫接收香港難民-與伊拉克古巴同類

熱賣及精選
其實冇所謂。
只要一個基礎,取消港人身份,只能有一個國籍身份。
從此拒絕入境。完

美國肯接收好多伊拉克人、古巴人去做美國人?真唔真,美國會咁傻?定做宣傳?

黃屍人渣仲等乜呀? 快啲去啦.

難民......我忍唔住笑咗出黎

機會來啦!飛雲曱甴go go go

難民係歐美,受盡歧視。。。香港人溫室長大,要親身體會。

引用:
原帖由 威廉PO 於 2020-10-2 10:41 AM 發表

難民係歐美,受盡歧視。。。香港人溫室長大,要親身體會。
香港人諗下自己用咩心態去睇南亞難民咪知囉

5毛而家開始反共 仲嚟得切去美國做難民

引用:
原帖由 五毛笑死人 於 2020-10-2 10:44 AM 發表

5毛而家開始反共 仲嚟得切去美國做難民
咁你快去,遲咗真係笑死人

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-10-2 09:50 AM 發表

華府首次將香港列入美國收容難民的國家及地區名單。美國國務院周三(9月30日)知會國會,在10月1日起的2021財政年度,計畫接收15000名...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20201002/_2020100209261813311.jpg

伊拉克被美國滅國之後就已經變咗民主社會架啦, 為乜事民主社會都重會有難民?  ...
只有共匪同5五毛當香港人係恐怖份子暴徒

共產黨同5毛當真正嘅恐佈份子係英雄

美國肯收,班曱甴又唔肯走

走啦曱甴,唔好再暴動搞亂香港,無差別屠殺香港市民

引用:
原帖由 五毛笑死人 於 2020-10-2 10:52 AM 發表

只有共匪同5五毛當香港人係恐怖份子暴徒

共產黨同5毛當真正嘅恐佈份子係英雄
無錯,所以你支持黑暴係正確

香港收咗南亞難民好耐啦,當年越南難民都唔少,美國而家先來學香港。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]