• 瀏覽: 4,775
  • 回覆: 38
引用:
原帖由 ray99hk 於 2020-10-2 07:25 PM 發表

點解要打日本先?
呢類主題係有心人搵回應比日本網友睇的。

引用:
原帖由 stormy10 於 2020-10-2 05:07 PM 發表

所以樓主問有冇可能囉,咁台灣偷襲日本都得掛。

自己人

中國各樣兵器都遠勝佢大佬老美,一出動,佢地未戰死先嚇死,我想唔倒點可能唔贏

引用:
原帖由 lyk898 於 2020-10-2 07:39 PM 發表
中國各樣兵器都遠勝佢大佬老美,一出動,佢地未戰死先嚇死,我想唔倒點可能唔贏
但而家講緊台灣嘛,

你話台灣怎可打敗日本先??

引用:
原帖由 lyk898 於 2020-10-2 07:39 PM 發表
其實, 中國對日本我唔擔心喎, 推你出去用你把量子咀炮對住日本,

日本可能已怕到瀨尿添

1 vs 1 的話,可能東部戰區就可以搞定日本了。

引用:
原帖由 wangqion 於 2020-10-2 06:13 AM 發表
日本人曾經喺我國犯下滔天罪行,我哋可以選擇頂,但系我哋可唔可以決定戰爭,打埋後可唔可以贏?
傻咗!
日本乜都冇只有十幾萬 AV 女, 打尼做咩?

引用:
原帖由 淫蟲肥 於 2020-10-3 11:38 AM 發表

傻咗!
請佢地去中印邊境,應該可以太平幾十年

中日人口比例大約9:1,睇個勢日本損失5000萬人口已經玩完,反而中國死5億人口都未損害到根基。

中國土地面積大,重慶 個類大後方,日本完全攻擊唔到中國,反而日本所有城市,都係中國射程內,中國最多損失10個8個省。

本身日本無資源,圍都圍死你。

前題係中日係單挑,無其他國家幫手, 我覺得係中國損失一半人口 ,加10個省被炸毀既代價,令日本投降。

引用:
原帖由 淫蟲肥 於 2020-10-3 11:38 AM 發表

傻咗!
說明日本經濟慘淡,迫到咁多女人出黎做g

引用:
原帖由 wai177 於 2020-10-3 02:21 PM 發表
中日人口比例大約9:1,睇個勢日本損失5000萬人口已經玩完,反而中國死5億人口都未損害到根基。

中國土地面積大,重慶 個類大後方,日本完全攻擊唔到中國,反而日本所有城市,都係中國射程內,中國最多損失10個8個省。

本身日本無資源,圍都圍死你。

前題係中日係單挑,無其他國家幫手, 我覺得係中國損失一半人口 ,加10個省被炸毀既代價,令日本投降。 ...
損失你九族人 , 日本就應該要投降了。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-2 07:12 PM 發表

冇啦, 連過去溝晒佢的日本妹 大作戰都唔可能

但台灣打佢主人日本, 靠雄3呀??靠F16V呀??

真係靠把炮咀都未必得啦!
㗎妹都唔夠韓妹靚

而家係台灣打日本定中國打日本

引用:
原帖由 得閒看看 於 2020-10-2 05:16 PM 發表
進攻日本有違毛主席感謝皇軍侵華精神!
毛是調侃、反諷

鍵盤翻頁
左右