• 瀏覽: 7,151
  • 回覆: 72
+18
呢啲濕鳩評論講咗等於冇講,又係嗰三篤屁,鬼唔知阿媽係女人!

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-10-2 01:10 發表
外國傳媒報道,評級機構惠譽(Fitch)亞洲風險分析師Darren Tay指出,中美兩國在貿易、科技甚至價值觀針鋒相對,

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20201001/photo/bkn-20201001162843309-1001_00842_001_01b.jpg?20201001163046

外國傳媒報道,評級機構惠譽(Fitch)亞洲 ...
母雞鴨,球棋啦!

全球多謝特9英個仆街啦!!!系佢個仆街勾結老美搞事!!!

打佢老美GCH

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-10-2 01:10 AM 發表
外國傳媒報道,評級機構惠譽(Fitch)亞洲風險分析師Darren Tay指出,中美兩國在貿易、科技甚至價值觀針鋒相對,

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20201001/photo/bkn-20201001162843309-1001_00842_001_01b.jpg?20201001163046

外國傳媒報道,評級機構惠譽(Fitch)亞洲 ...
香港有咁多黑暴學生,未來20年都冇運行啦。
中國仲好,10年就可以擺脫美國。應該5年後美國對中國嘅影響力就會開始減弱吧!

引用:
原帖由 ntworks 於 2020-10-2 07:02 AM 發表

香港有咁多黑暴學生,未來20年都冇運行啦。
中國仲好,10年就可以擺脫美國。應該5年後美國對中國嘅影響力就會開始減弱吧!
人地目的系推番中共

警告老美詐,係老美個柒冇普發起,目的就是轉移視線,挑起全美國民去憎恨華人,已達至同心吧;可惜美民的身體最誠實,尤其是商人,幾千個商家佬控告老美政府對華的加徵關稅就知道!

講嚟講去,都係想其他國家企響佢果邊

再鬥下去,美國佬會用戰爭解決

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-10-2 07:57 AM 發表

人地目的系推番中共
推翻中共?咪講笑啦。
當中共被推翻,中國必定大亂,世界產業鏈斷晒,世界第二大經濟體資金從地球消失,世界最大消費市場被毀。全世界就會都會好過嗎?佢哋嘅經濟唔會受到重創嗎?佢哋嘅被會唔會因為經濟大幅下滑而動亂嗎?西方國家真係會幫美國推翻中共嗎?

引用:
原帖由 跟我買8100 於 2020-10-2 02:24 AM 發表
14億人民唔想打仗,希望我國能向美國坦誠認錯,期望得到美國的同情和原諒
現在我國己經四面楚國,希望我國不要再製造事端了,認錯是為一選擇 ...
夠鐘食葯啦

輸嘅一定係美國

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]