• 瀏覽: 25,574
  • 回覆: 283
  • 追帖: 1
+4
警方表示,下午三時許有市民目擊兩名男子在黃大仙天馬苑附近,向龍翔道投擲汽油彈及大型雜物。警方接報到場處理,發現涉事路段遺下被火焰熏黑的痕跡、圍欄及雪糕筒。

警方調查得知,案發時馬路上仍然有大量汽車行駛,汽油彈及雜物未有擊中車輛。警方將案件列作縱火案處理,現正在現場一帶搜證,追查疑犯下落。

仲敢掟氣油彈,仲有冇人性?

新聞來源連結:

https://std.stheadline.com/realt ... 黃大仙兩男向龍翔道投擲汽油彈-路面熏黑

與鳳凰同飛,必是俊鳥;與虎狼同行,必是猛獸!
你能走多遠,看你與誰同行!
cls.

相當希望警察能拉到呢兩隻仆街曱甴...

車來車往,痴線架

傻人發現案

掟完嘞,咁又有何得著呢,真係唔明

到時捉到上庭又話周身病痛

呢d拉到踎卅年!

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-10-1 05:06 PM 發表
又話自己白痴弱智自閉

追捕曱甴!!!!

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 1-10-2020 05:06 PM 發表
何止..
上到庭,他們會話完周身病痛,跟著話父母生癌...
隻隻講是一樣版本....

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-10-1 04:54 PM 發表
警方表示,下午三時許有市民目擊兩名男子在黃大仙天馬苑附近,向龍翔道投擲汽油彈及大型雜物。警方接報到場處理,發現涉事路段遺下被火焰熏黑的痕跡、圍欄及雪糕筒。

警方調查得知,案發時馬路上仍然有大量汽車行駛,汽油彈及雜物未有擊中車輛。警方將案件列作縱火案處理,現正在現場一帶搜證,追查疑犯下落。

仲敢掟氣油彈,仲有冇人性?

新聞來源連結:

https://std.stheadline.com ...
要多謝水官!

放比。一定拉到呢堆曱甴。

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-10-1 05:04 PM 發表
掟完嘞,咁又有何得著呢,真係唔明
收左$

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]