• 瀏覽: 888
  • 回覆: 8
而家話冇錢啦 班狗官真係等天收 派錢派俾人派花紅 百佳 惠康 養和醫院 仲有好多
今次班建制派吊狗官 張建宗吊得好 好人好姐駛乜你救 將D錢亂派

天網恢恢 疏而不漏 因果報應是必定 若然不報 時晨未到
結構問題,派得幾多?

引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 2020-10-1 04:44 PM 發表
而家話冇錢啦 班狗官真係等天收 派錢派俾人派花紅 百佳 惠康 養和醫院 仲有好多
今次班建制派吊狗官 張建宗吊得好 好人好姐駛乜你救 將D錢亂派
戇撚鳩鳩

百業蕭條 疫情只係其中一個因素

如果你喺 舊年7月22號 成個元朗 烏燈黑火 完全冇車去天水圍 冇舖頭開門

唔該解釋下

邊啲撚樣行出嚟話全民檢測冇用

邊啲撚樣行出嚟話有案底令人生更加精彩

邊啲撚樣教啲傻仔逃亡
12條友畀中央捉咗,算係好彩

五條友去咗台灣 乜名乜性從來冇公開過
啲撚樣亦都唔講 家屬向啲撚樣求助 就恐嚇佢 唔可以公開如果唔係私了埋佢

之前太多太多了

引用:
原帖由 GPR 於 2020-10-3 12:17 PM 發表

戇撚鳩鳩

百業蕭條 疫情只係其中一個因素

如果你喺 舊年7月22號 成個元朗 烏燈黑火 完全冇車去天水圍 冇舖頭開門

唔該解釋下
人地百佳 惠康 不知幾好生意 醫院 電訊商個又冇影響 抗疫基金拎來派花紅咋

引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 2020-10-3 01:20 PM 發表

人地百佳 惠康 不知幾好生意 醫院 電訊商個又冇影響 抗疫基金拎來派花紅咋
唔該唔好span 開去

你冇回答過我啲論點

只係喺度鳩吹

引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 2020-10-1 04:44 PM 發表
DLLm,黑衣護破壞政府抗疫啊,反對全民檢疫。黃能吾合作,吾推行健康碼,零售點改善啊。畜生。

引用:
原帖由 GPR 於 2020-10-3 01:26 PM 發表

唔該唔好span 開去

你冇回答過我啲論點

只係喺度鳩吹
你個D論點九唔搭八 我講政府亂派錢 你講十二條友逃亡 黑暴 叫我回答?

引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 2020-10-3 02:12 PM 發表

你個D論點九唔搭八 我講政府亂派錢 你講十二條友逃亡 黑暴 叫我回答?
咁你有冇答我係黑暴影響
定一話係疫情影響

我覺得係黑暴影響比較多

但有人就完全睇唔到

我舉咗舊年7月22日夜晚出嚟
唔該回應

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]