• 瀏覽: 7,731
  • 回覆: 51
+2
引用:
原帖由 larry64 於 2020-10-1 04:09 PM 發表
警方經常聲稱社運現場有身穿黃背心嘅「假記者」出沒,更乘機修改警察通例下記者定義,排走晒過往影到唔少警暴嘅網媒同學生記者。今日10.1國殤日,再有網民發起街頭抗爭,而防暴警都大舉出動戒備,盛傳各區部署咗合共6,000警力。喺銅鑼灣一帶,今朝就有逾百防暴警到場,唔少警員制服上貼滿...

公共關係科亦有派警員喺人來人往嘅街頭,揸住寫有「PPRB LIVE」嘅咪做直播,有人發現嗰位主播就係前TVB記者 ...
樓主,你轉貼毒果唔係已經話佢係警察,話佢係PPRB咩?

人哋幾時同你講佢係記者嚟做採訪?
你咁講咪政府新聞主任都係記者?

正白痴

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-1 04:58 PM 發表

呢啲就真係為虎作倀
做太公淫匯記者我都明
鄒生冇飯開?
你搵得多過佢?
你做打手有冇兩萬五呀?

引用:
原帖由 larry64 於 2020-10-1 04:09 PM 發表
警方經常聲稱社運現場有身穿黃背心嘅「假記者」出沒,更乘機修改警察通例下記者定義,排走晒過往影到唔少警暴嘅網媒同學生記者。今日10.1國殤日,再有網民發起街頭抗爭,而防暴警都大舉出動戒備,盛傳各區部署咗合共6,000警力。喺銅鑼灣一帶,今朝就有逾百防暴警到場,唔少警員制服上貼滿...

公共關係科亦有派警員喺人來人往嘅街頭,揸住寫有「PPRB LIVE」嘅咪做直播,有人發現嗰位主播就係前TVB記者 ...
毒果咁白痴咁都可以攞嚟做新聞,難得竟然有弱智嘅去認同,真係痴痴呆呆,坐埋一枱

毒果真係多鳩餘,當時係一個警察呀,駛唔駛通知你呀

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-10-1 11:42 PM 發表
扮記者
警察黎 唔駛扮嘅

引用:

警察公共關係科唔係傳媒? 樓主小學畢業未㗎?

多啲轉發生果新聞,讓大家多啲歡樂

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]