• 瀏覽: 1,097
  • 回覆: 28
引用:
原帖由 free33sky 於 2020-10-2 12:16 AM 發表

世界仔
食完血饅頭上位
並不是咁簡單,這單野可能係太冤案。自己人有目的地做底自己人

引用:
原帖由 歡天喜地 於 2020-10-1 07:21 PM 發表

犯民漢奸勾結尾國俾黑錢暴徒殺人放火和私了市民,週圍破壞,又唔俾阿伯返工要佢落車,還打阿伯,喪心病狂,人神共憤,人人得以誅之

https://cdn.discuss.com.hk/t/b2972b/f/800x0/https://img.discuss.com.hk/d/attachments/day_2009 ...
日已落國駐港 007 做野

杜鵑鳥
它將自己的蛋產在別的鳥的巢,推卸養育責任
更可怕的是寄生杜鵑鳥有種與生俱來的本能
一出生就會把其它的鳥蛋和幼雛推出鳥巢
自己獨享資源,扼殺原生幼雛的生存權利
自私的典範

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 005staff 於 2020-10-2 12:19 AM 發表

職業特工隊所為

杜鵑鳥
它將自己的蛋產在別的鳥的巢,推卸養育責任
更可怕的是寄生杜鵑鳥有種與生俱來的本能
一出生就會把其它的鳥蛋和幼雛推出鳥巢
自己獨享資源,扼殺原生幼雛的生存權利
自私的典範

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 005staff 於 2020-10-2 12:19 AM 發表

唔出奇, 我指借其名義.....成功移民
如果出埋手殺左.....陳女.....移民著草就....更難以想像
人性太恐怖, 還是不要太多聯想

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2020-10-2 12:18 AM 發表

離開港人遠遠不夠,再多一點香港就會平靜,政治搵者數,及視一盤生意,想應減少埋,屆時,吾敢講繁榮與否,一定會寧靜一點,再者,有班暴徒在此地(老、中、青),最終搞到香港冇啖好食,寧願佢哋快D走,win win局面。😎 ...
同意。正正常常移民走我無異義。但有目的並嫁禍比人,利用這機會走就是仆街了。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 free33sky 於 2020-10-2 12:24 AM 發表

唔出奇, 我指借其名義.....成功移民
如果出埋手殺左.....陳女.....移民著草就....更難以想像
人性太恐怖, 還是不要太多聯想
曱甴我相信係會做得出,佢哋已經唔可以叫做人,是畜生

回覆 引用 TOP

太可疑了!一早就著草?99.99%有關係!

引用:
原帖由 qq338 於 2020-10-2 12:35 AM 發表

太可疑了!一早就著草?99.99%有關係!
絕對有可疑

回覆 引用 TOP

為左做美國狗
連親妹條命都可以送上

引用:
原帖由 張寶成打老虎 於 2020-10-2 12:45 AM 發表

為左做美國狗
連親妹條命都可以送上
師兄,是同學的姊姊。

回覆 引用 TOP

邊隻曱甴叫陳霖去緻藍天地盤?

回覆 引用 TOP

乜野人封鎖件事,市民心中有數啦

唔通美國操控到港警??
柒毛柒少彈,當積陰得啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 005staff 於 2020-10-2 12:09 AM 發表

依單嘢,早唔報,遲唔報,在法庭判咗之後先公佈,仲唔係身有屎。

美國人和曱甴做這些陰質野實會滅族。
兩個普通示威者,又無被捕,居然飛去尾角尋求政治庇護,而又獲批。
件事真係好可疑,欲蓋彌彰!

你看到的未必是事實
你以為的事實未必是真相

回覆 引用 TOP

剎人後潛逃, 機會不

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]