• 瀏覽: 27,007
  • 回覆: 15
+9
手遊???特9英個仆街上一任就推廣老美賭app!!

馬化騰你同自稱亞洲股神既方俠合作咩手遊桌??

你班仆街害L夠下一代未??

引用:
原帖由 公司邊緣的天才 於 2020-10-1 04:14 PM 發表

無人叫你沉迷,全世界有大把遊戲公司,唔玩這間又有第間,要去死,冇人唔俾你死。
網上外圍賭枱系香港合法冇??揸住個手遊名就可以犯法??

喂~特9英個選舉網站系用老美伺服器~近日做左你口中遊戲公司推廣賭網播!!!呢D你同意冇??

引用:
原帖由 公司邊緣的天才 於 2020-10-1 04:26 PM 發表

唔知你講乜
喂!!!你甘聰明點會吾知???

引用:
原帖由 uturn2 於 2020-10-2 07:20 AM 發表

又關特首事?唔通佢開賭🤫
系!!!特9英個仆街2012一上任就同老美台灣搞網賭外圍!!!背後越揭越臭!!!!

引用:
原帖由 公司邊緣的天才 於 2020-10-2 11:22 AM 發表

遊戲同賭博係兩回事,有冇看網友在#160的回覆呀?
系播!!!香港/fb google冇幫特9英個仆街做審核呀??

引用:
原帖由 有知慧不如乘勢 於 2020-10-3 08:31 PM 發表

乜都政治上腦,曱甴黃畜
特9英個仆街犯刑事你當政治???你同曱甴有乜分別??

引用:
原帖由 有知慧不如乘勢 於 2020-10-3 08:32 PM 發表

你老母做雞又要審核,白痴
喂!!!你冇睇google政策??

引用:
原帖由 有知慧不如乘勢 於 2020-10-4 12:09 PM 發表

曱甴乸
你都知曱甴黃畜仆街冚家剷咩!
食飽大痲去自首啦,死曱甴!
喂!!!你口中班曱甴既網站同特9英選舉網站一9様用老美伺服器播!!!

家下用黎做左賭網播!!!

台獨走狗莫綺雯!!!中央叫大少奶開博專插你件臭hi~幾十個post@左你個仆街成晚~中央問你個仆街用真身入去答野未??

引用:
原帖由 有知慧不如乘勢 於 2020-10-4 05:27 PM 發表

曱甴大痲政策?🤭
喂!!!特9英有做毒品生意你都知??你真系叻!!

吊你台獨hi莫綺雯個臭雞~中央叫你個仆街入博呀!!

引用:
原帖由 有知慧不如乘勢 於 2020-10-4 05:29 PM 發表

曱甴,你又未食大痲就上網?
怪不得九唔搭八啦🤭
喂~特9英仲乜叫人系香港開大灣區一帶一路公司用哂老美伺服器既???你估中央查吾查到佢個仆街搞乜L野??

引用:
原帖由 有知慧不如乘勢 於 2020-10-4 09:45 PM 發表

查你做雞,死曱甴🤭
喂!!!侵侵官網伺服器同警務署一様系老美播~同特9英個仆街一樣~你叫中央打9邊個好??

引用:
原帖由 有知慧不如乘勢 於 2020-10-4 10:14 PM 發表

曱甴,比D新意
岩!!!所以中央今次有新意~叫大少奶系微博開博專吊特9英個仆街同老美既姦情!!!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]