• 瀏覽: 27,107
  • 回覆: 265
+9
又係一班大陸寄生蟲

記得十四歲時第一打出,
好能爽...

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-10-1 13:49 發表
自己唔識教又賴學校, 正一刁民.
你有冇睇內文 ? 最好睇咗先回貼, 佢都話唔怪老師。

引用:
原帖由 月華敏棋之遺憾 於 2020-10-1 01:53 PM 發表

人哋無賴學校喎。。。。
佢都痴撚線,癲狗一隻

引用:
原帖由 moon2004girl 於 2020-10-1 01:22 PM 發表
中三男生驟然墮樓身亡,單親母痛失愛兒既傷心又不解,感嘆「手機害人」,如今只昐身在廣州的大女能來港,見弟弟最後一面。中秋前夕,一名14歲姓姚中三男生昨日(30日)從長沙灣蘇屋邨金松樓高處墮下,當場死亡,姚昨早如常上學,惟在學校玩手遊被老師沒收了電話,姚母指兒子近年沉迷玩手機遊戲「王者榮耀」。據知,姚生前手機日夜不離手,成績由中一考10多名,跌至中三考70多名,媽媽對兒子讚不絕口,稱他性格樂觀:「佢作 ...
好多港產廢青都係沉迷網絡俾洗腦!
例如連登廢青網👺
最終自由送終🤪

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-10-1 01:59 PM 發表
一個人沉迷咗任何嘢都係問題可以好嚴重
例如甲由  

同毒品冇乜分別

RIP, 手機害左佢?咁父母又有冇害左佢?

引用:
原帖由 武德鼎 於 2020-10-1 01:43 PM 發表
騰訊,娛樂毀掉這一代,遊戲毀掉下一代
咁嘅人,早死早托生

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2020-10-1 02:06 PM 發表
所以我個仔打機, 我由得佢, 只要唔好做壞事, 做甲由, 將來做水電好, 做運輸好, 餓唔死就算. 
x2, 最好有自制能力, 做事唔好轉牛角尖!
願 14歲中三生死者一路好走 🙏

維權蘋論:講多無謂,每月悼念最實際

冇手機就要死做乜鬼人丫

引用:
原帖由 wk221ab 於 2020-10-1 02:04 PM 發表

大陸厘 ?
手機去咗邊
咪鑲係你屎眼度囉,on99

邊個俾錢買手機?
邊個做左身教?
邊個無抽時間同仔女傾偈?
邊個明知有遺傳基因影響,仍生育?

引用:
原帖由 moon2004girl 於 2020-10-1 01:22 PM 發表
中三男生驟然墮樓身亡,單親母痛失愛兒既傷心又不解,感嘆「手機害人」,如今只昐身在廣州的大女能來港,見弟弟最後一面。中秋前夕,一名14歲姓姚中三男生昨日(30日)從長沙灣蘇屋邨金松樓高處墮下,當場死亡,姚昨早如常上學,惟在學校玩手遊被老師沒收了電話,姚母指兒子近年沉迷玩手機遊戲「王者榮耀」。據知,姚生前手機日夜不離手,成績由中一考10多名,跌至中三考70多名,媽媽對兒子讚不絕口,稱他性格樂觀:「佢作 ...
其實考7X多名不是太差。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]