• 瀏覽: 20,535
  • 回覆: 390
+29
引用:
原帖由 marlborobblove 於 2020-10-1 10:09 AM 發表

香港去年爆發反修例風波至今,不少港人離開香港遠走他方,當中兩名經歷這場修例示威的年青人,近日獲美國政府給予政治庇護。有份協助他們的八九民運學生領袖鄭存柱表示,兩名投奔美國的香港年輕人是姊弟,去年曾捲入反修例風波。其中弟弟是去年反修例風波期間,死因不明的15歲少女陳彥霖的同學。該兩人是在去年抵達美國後,接觸到定居當地的八九民運學生領袖鄭存柱。
鄭存柱表示,該兩名香港青年早在今年初 ...
強國一貫做法,我話無野就無野,其他人唔俾嘈。

引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-10-1 10:55 AM 發表
走吓多D,剩返一班賣剩蔗藍絲留港擁抱祖國,同甘共苦
咁你走L左味,仲留喺香港把

不認自己是中國人既,快很d走呀,中國香港好日子了

引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-10-1 10:55 AM 發表
走吓多D,剩返一班賣剩蔗藍絲留港擁抱祖國,同甘共苦
美國人永遠只會當她們是隻走狗,
咪當養2隻畜性玩下。

引用:
原帖由 mtlchun 於 2020-10-1 12:08 PM 發表
又突然走個胞姊出來,要不要驗DNA呀
檢測出庭個假老母先??

香港又少兩件垃圾

只係遊行,無落charge,都批申請,咁有200幻人黎緊會去嘞。

膠嘜

引用:
原帖由 ykcjoe 於 2020-10-1 12:13 PM 發表

美國人永遠只會當她們是隻走狗,
咪當養2隻畜性玩下。
有美國綠卡俾, 我唔信你唔舔!!

不斷消費陳同學,
原來陳同學的胞姊另有目的,
就是著草美國,
又跣黃畜一鑊!

不斷消費陳同學,
原來陳同學的胞姊另有目的,
就是著草美國,
又跣黃畜一鑊!

引用:
原帖由 marlborobblove 於 2020-10-1 10:09 AM 發表

香港去年爆發反修例風波至今,不少港人離開香港遠走他方,當中兩名經歷這場修例示威的年青人,近日獲美國政府給予政治庇護。有份協助他們的八九民運學生領袖鄭存柱表示,兩名投奔美國的香港年輕人是姊弟,去年曾捲入反修例風波。其中弟弟是去年反修例風波期間,死因不明的15歲少女陳彥霖的同學。該兩人是在去年抵達美國後,接觸到定居當地的八九民運學生領袖鄭存柱。
鄭存柱表示,該兩名香港青年早在今年初 ...
我以為陳彥霖同學翻生和她胞姊逃去美國受政治庇護。樓主真係要勤力點學中文,如果樓主英文比較好也可以寫英文。

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-10-1 12:16 PM 發表

有美國綠卡俾, 我唔信你唔舔!!
有錢去到做皇帝,
這些無錢的,去到咪比人屌,
去做2等人,
我就一定吾去。

引用:

鄭存柱表示,該兩名香港青年早在今年初便向美國公民及移 ...
這個都算系人血曼頭!死個妹自己可移民!

Good, 走得越多越好,抽走香港黑血,去到美國有排你受

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]