• 瀏覽: 20,612
  • 回覆: 390
+29
引用:
原帖由 marlborobblove 於 2020-10-1 10:09 AM 發表

香港去年爆發反修例風波至今,不少港人離開香港遠走他方,當中兩名經歷這場修例示威的年青人,近日獲美國政府給予政治庇護。有份協助他們的八九民運學生領袖鄭存柱表示,兩名投奔美國的香港年輕人是姊弟,去年曾捲入反修例風波。其中弟弟是去年反修例風波期間,死因不明的15歲少女陳彥霖的同學。該兩人是在去年抵達美國後,接觸到定居當地的八九民運學生領袖鄭存柱。
鄭存柱表示,該兩名香港青年早在今年初便向美國公民及移 ...
咁你又唔走?咪蝕底啊!

惹到美肺千奇唔好又話自己係香港人死番嚟醫。

引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-10-1 10:55 AM 發表
走吓多D,剩返一班賣剩蔗藍絲留港擁抱祖國,同甘共苦
快走夾唔送,走之前記得取消中國國籍,廢事俾鬼話你是中國人。記得永生永世都唔好再踏足中國的土地,如果唔係你的後代一世做乞丐。

引用:
原帖由 marlborobblove 於 2020-10-1 10:09 AM 發表

香港去年爆發反修例風波至今,不少港人離開香港遠走他方,當中兩名經歷這場修例示威的年青人,近日獲美國政府給予政治庇護。有份協助他們的八九民運學生領袖鄭存柱表示,兩名投奔美國的香港年輕人是姊弟,去年曾捲入反修例風波。其中弟弟是去年反修例風波期間,死因不明的15歲少女陳彥霖的同學。該兩人是在去年抵達美國後,接觸到定居當地的八九民運學生領袖鄭存柱。
鄭存柱表示,該兩名香港青年早在今年初 ...
從來唔會話參與反修例示威會被拉,只有犯法黑暴先被拉,美國佬又玩野搞起果個係佢,扮救人又係佢

提示: 違規內容已被屏蔽
假同學

垃圾快啲走。

引用:
原帖由 marlborobblove 於 2020-10-1 10:41 AM 發表

你一定不是香港人,來討論區吹風向?
你一定係黃🐶,嚟討論區吹風向

引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-10-1 10:55 AM 發表
你唔走就正 龜蛋

係贏家可以留低定輸家留低?如果咁撚勁就留喺香港啦,去美國把撚

Thank you!  香港唔需要垃圾!可以的話接收多啲!

引用:
係走就去外國討論區啦,仲留喺香港討論區做咩?係咪無錢走唔到?眾籌啦

引用:

鄭存柱表示,該兩名香港青年早在今年初便向美國公民及移 ...
咁咪好囉。

集體去庇護啦。

去一百幾十萬人,睇佢老美點頂,點審批。

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

引用:

出賣香港換取美國綠卡的仆街

這類文宣又剛剛好今日出街,是配合終極一擊?
暗示有事過來有照應?
可以肯定講,用這兩個人版做宣傳工具,之後你自己衡量也!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]