• 瀏覽: 20,527
  • 回覆: 390
+29
引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-10-1 10:55 AM 發表
走吓多D,剩返一班賣剩蔗藍絲留港擁抱祖國,同甘共苦
絕對唔介意,請所有黃c(包括閣下),盡快離開呢塊獨裁港共土地,留番比我地藍c受苦啦😭😭😭😭

無所謂啦,美國政治庇護得嘅人,對香港一定有破壞無建設,走咗對香港未必是壞事

引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-10-1 10:55 AM 發表
走吓多D,剩返一班賣剩蔗藍絲留港擁抱祖國,同甘共苦
咁多loser走
你走咗未

引用:
原帖由 marlborobblove 於 2020-10-1 10:09 AM 發表

香港去年爆發反修例風波至今,不少港人離開香港遠走他方,當中兩名經歷這場修例示威的年青人,近日獲美國政府給予政治庇護。有份協助他們的八九民運學生領袖鄭存柱表示,兩名投奔美國的香港年輕人是姊弟,去年曾捲入反修例風波。其中弟弟是去年反修例風波期間,死因不明的15歲少女陳彥霖的同學。該兩人是在去年抵達美國後,接觸到定居當地的八九民運學生領袖鄭存柱。
鄭存柱表示,該兩名香港青年早在今年初 ...
白痴 + 語無倫次

縮頭烏龜通緝犯

提示: 違規內容已被屏蔽
關人鳩事咩

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-10-1 11:07 AM 發表
無所謂啦,美國政治庇護得嘅人,對香港一定有破壞無建設,走咗對香港未必是壞事
That's right
毛澤東:凡是敵人擁護的, 我們都要反對,凡是敵人反對的我們就要擁護。

引用:
原帖由 marlborobblove 於 2020-10-1 10:41 AM 發表

你一定不是香港人,來討論區吹風向?
你係台灣人,定係台灣人嘅狗?

似係律師行打廣告擝生意
願者上釣

引用:
原帖由 marlborobblove 於 2020-10-1 10:09 AM 發表

香港去年爆發反修例風波至今,不少港人離開香港遠走他方,當中兩名經歷這場修例示威的年青人,近日獲美國政府給予政治庇護。有份協助他們的八九民運學生領袖鄭存柱表示,兩名投奔美國的香港年輕人是姊弟,去年曾捲入反修例風波。其中弟弟是去年反修例風波期間,死因不明的15歲少女陳彥霖的同學。該兩人是在去年抵達美國後,接觸到定居當地的八九民運學生領袖鄭存柱。
鄭存柱表示,該兩名香港青年早在今年初 ...
200萬隻去晒美國收唔收

又消費死者

移民新方法,刑事犯罪 後 走佬美國 台灣,常識呀

可以去到識搵民運份子,人地又肯理你,後台應該唔野少
btw, 香港 仲有 1999982  人等美國接濟, 美國移民局,加油

終於明白點解要不停咁消費死者,原來為左可以移民美國.......

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]