• 瀏覽: 20,605
  • 回覆: 390
+29
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 banjo. 於 2020-10-1 10:34 AM 發表
咁咪好囉, 香港啲人渣可以喺美國, 盡情咁享受美肺.
恭喜佢哋,香港又可以安寧了!

引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-10-1 10:55 AM 發表
走吓多D,剩返一班賣剩蔗藍絲留港擁抱祖國,同甘共苦
你仲唔走?唔好做賣剩蔗先得架🤣

引用:
原帖由 marlborobblove 於 2020-10-1 10:09 AM 發表

香港去年爆發反修例風波至今,不少港人離開香港遠走他方,當中兩名經歷這場修例示威的年青人,近日獲美國政府給予政治庇護。有份協助他們的八九民運學生領袖鄭存柱表示,兩名投奔美國的香港年輕人是姊弟,去年曾捲入反修例風波。其中弟弟是去年反修例風波期間,死因不明的15歲少女陳彥霖的同學。該兩人是在去年抵達美國後,接觸到定居當地的八九民運學生領袖鄭存柱。
鄭存柱表示,該兩名香港青年早在今年初便向美國公民及移 ...
其中一個死係你個假老母

引用:
原帖由 marlborobblove 於 2020-10-1 10:09 AM 發表

香港去年爆發反修例風波至今,不少港人離開香港遠走他方,當中兩名經歷這場修例示威的年青人,近日獲美國政府給予政治庇護。有份協助他們的八九民運學生領袖鄭存柱表示,兩名投奔美國的香港年輕人是姊弟,去年曾捲入反修例風波。其中弟弟是去年反修例風波期間,死因不明的15歲少女陳彥霖的同學。該兩人是在去年抵達美國後,接觸到定居當地的八九民運學生領袖鄭存柱。
鄭存柱表示,該兩名香港青年早在今年初便向美國公民及移 ...
夠鐘就食藥啦

有人唔做做狗做曱甴

曱甴們快啲成群爬去美國搵china joe打救

提示: 違規內容已被屏蔽
支持曱甴移居美國

引用:
原帖由 buomjwit 於 2020-10-1 12:11 PM 發表

強國一貫做法,我話無野就無野,其他人唔俾嘈。
🐶一貫做法,我話有死人就有死人

引用:
原帖由 toman118 於 2020-10-1 12:33 PM 發表
曱甴們快啲成群爬去美國搵china joe打救
條廢佬唔係老人痴呆咩??

引用:
原帖由 abrahamlai2014 於 2020-10-1 12:36 PM 發表

🐶一貫做法,我話有死人就有死人
周梓樂、 陳彥林唔係死咗咩??

死咁多人吾見死D講大話黑文宣死,天真係冇眼。

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-10-1 12:38 PM 發表

周梓樂、 陳彥林唔係死咗咩??
係比曱甴害死既

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]