• 瀏覽: 20,515
  • 回覆: 390
+29
引用:
原帖由 marlborobblove 於 2020-10-1 10:09 AM 發表

香港去年爆發反修例風波至今,不少港人離開香港遠走他方,當中兩名經歷這場修例示威的年青人,近日獲美國政府給予政治庇護。有份協助他們的八九民運學生領袖鄭存柱表示,兩名投奔美國的香港年輕人是姊弟,去年曾捲入反修例風波。其中弟弟是去年反修例風波期間,死因不明的15歲少女陳彥霖的同學。該兩人是在去年抵達美國後,接觸到定居當地的八九民運學生領袖鄭存柱。
鄭存柱表示,該兩名香港青年早在今年初 ...
甘佢地 磨冇得拿百佳惠康卷囉

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 lamlampeter1 於 2020-10-1 11:03 AM 發表

你去睇下新樓賣個滿堂紅!加推加價!內地買家少之又少,全部都係本地買家!移民離開香港?打都唔走呀!

見到偽泛民D仆街圖照, 想ban你都落唔到手!!

有得走好走

引用:
原帖由 martin101 於 2020-10-1 03:08 PM 發表
有得走好走
快D

引用:
原帖由 martin101 於 2020-10-1 03:08 PM 發表
有得走好走
你幾時走??

呢啲咪識食人肉饅頭囉,噉又可以移民,踩住屍體上。

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-10-1 03:10 PM 發表

你幾時走??
走到仲喺呢度咩

引用:
原帖由 marlborobblove 於 2020-10-1 10:09 AM 發表

香港去年爆發反修例風波至今,不少港人離開香港遠走他方,當中兩名經歷這場修例示威的年青人,近日獲美國政府給予政治庇護。有份協助他們的八九民運學生領袖鄭存柱表示,兩名投奔美國的香港年輕人是姊弟,去年曾捲入反修例風波。其中弟弟是去年反修例風波期間,死因不明的15歲少女陳彥霖的同學。該兩人是在去年抵達美國後,接觸到定居當地的八九民運學生領袖鄭存柱。
鄭存柱表示,該兩名香港青年早在今年初便向美國公民及移 ...
你都痴能線!

引用:
原帖由 abrahamlai2014 於 2020-10-1 03:13 PM 發表

走到仲喺呢度咩
有point

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-10-1 03:18 PM 發表

有point
替D想走但走唔到嘅🐶難過

引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-10-1 10:55 AM 發表
走吓多D,剩返一班賣剩蔗藍絲留港擁抱祖國,同甘共苦
你仲賴死留响度,唔快D走!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]