• 瀏覽: 1,069
  • 回覆: 24
+2
政黨社民連4人今早(1日)趁中秋節到灣仔修頓球場附近示威,其後遊行至會展附近,被罵是「漢奸走狗」。他們又點火焚毀請願信........

奸邪妖獸不愛做實事,只愛玩弄激進手段爭取注視,玩得愈激進,就愈被視為「風雲戰績」。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201001/bkn-20201001085615483-1001_00822_001.html

佢地又係度做show

叫釋放就叫漢奸走狗

捉走的是中國 香港是中國領土一部份

台灣又是中國台灣

呢啲係賤毛年年例行公事

又出嚟開下工收錢

未L跪就想放人, 社民連係唔係食咗屎呀?

引用:
原帖由 dtw 於 2020-10-1 10:08 AM 發表
又出嚟開下工收錢
乜仲有錢收咩?容乜易觸犯國安法?

引用:
原帖由 中頑童 於 2020-10-1 09:59 AM 發表
叫釋放就叫漢奸走狗

台灣又是中國台灣
強詞奪理有用?法律原來就定系有關口,你唔通過關口入境就系偷渡,如果你想改變,咁系示威咯。但以後既人唔會因咁被捉,但大陸過香港又一樣會變自由出入。你肯唔肯?

引用:
原帖由 tomymt 於 2020-10-1 10:40 AM 發表

乜仲有錢收咩?容乜易觸犯國安法?
長毛同毒果好朋友㗎
之前有報道過啦

引用:
原帖由 中頑童 於 2020-10-1 09:59 AM 發表
叫釋放就叫漢奸走狗

台灣又是中國台灣
本身呢班人就係漢奸,市民只係講事實🤔🤔

其實犯法就拉,差佬要做嘢,唔好縱容,上次救生員去日本燒嘢,都坐一排監

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-10-1 10:43 AM 發表

強詞奪理有用?法律原來就定系有關口,你唔通過關口入境就系偷渡,如果你想改變,咁系示威咯。但以後既人唔會因咁被捉,但大陸過香港又一樣會變自由出入。你肯唔肯? ...
我係指叫 就係漢奸

咁以後滅聲算喇

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-10-1 10:46 AM 發表

本身呢班人就係漢奸,市民只係講事實🤔🤔
叫兩句就漢奸

間碟咁叫咩

引用:
原帖由 中頑童 於 2020-10-1 11:13 AM 發表

叫兩句就漢奸

間碟咁叫咩
唔係今日叫兩句,係由回歸前已在反,你唔知定係同路人?🤔🤔

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]