• 瀏覽: 12,277
  • 回覆: 9
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2020-10-1 08:47 AM 發表
美國海軍陸戰隊一架F35戰鬥機在空中加油期間和一架加油機發生相撞,隨後在加利福尼亞州東南部墜毀。據美國廣播公司(ABC)9月29日報道,美國海軍陸

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200930/388062288948629504.jpeg/yHhyTVmJj0KLvpNEnXg6PEP1T2eSL9TuCAAQfwgAEH8

用傻侵既 ...
打又唔敢打尾軍,傻毛唯有借意外打飛機

引用:
原帖由 真忠心的鞋抽 於 2020-10-1 10:46 AM 發表

洋狗奴等食屎💩
有呢班偉大喊包義勇軍座陣,打仗時傻毛使唔使食屎?

附件

4211d35d61730160126ff7042c509eeb.jpg(63.62 KB)

引用:
原帖由 真忠心的鞋抽 於 2020-10-1 10:50 AM 發表

你只法淪狗又出動
你隻無能共九又亂吠。

引用:
原帖由 暴徒黑衣人 於 2020-10-1 11:09 AM 發表

我哋美軍一聽到話要去南海,海軍就燒船,
空軍就撞機,休息好過送死
係呀,用關刀最安全,一定唔會爆炸。哈哈哈哈

附件

8T4r5MGHNtSZ4ym7bkC1zNMAxeUqGXMtL6YaES-mGhE.jpeg.jpg(223.27 KB)

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-10-1 12:01 PM 發表

你今天又不準備上街抗議?
你煽惑他人擾亂秩序喎,可以拉了,快去自首啦~

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-10-1 12:10 PM 發表

原來又系嘴炮一個
好啦,看穿你了
你都覺得自己可笑呢~

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-10-1 12:15 PM 發表

你的好手足知道你系嘴炮革命,唔知咩感謝
你都知你國家咀炮強國,你又光榮嗎?

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-10-1 12:20 PM 發表

我肯定系如果國若戰,召必回
手足叫你今天圍中聯辦,你到底去不去
說話像個爺們爽快回答,別磨磨唧唧的好嗎?
召乜必回,強國只會咀炮,俾人打就有,召你就係叫你頂住,領導先走,你就係仲以為自己好英勇嘅傻仔炮灰。

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-10-1 01:55 PM 發表

那系我的事
但你今天去唔去中聯辦抗議?
回答直接點
唔去。圍了又可以改變什麽?

引用:
原帖由 暴徒黑衣人 於 2020-10-2 01:03 AM 發表

你係邊個國家嘅?你有國家嗎?
沒有嗎?你小心犯分烈角家罪。哈哈哈~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]