• 瀏覽: 10,406
  • 回覆: 151
  • 追帖: 3
surprisingly wonderful

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
黃屍金句:利害了我(美)國

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 1-10-2020 08:47 發表

美國海軍陸戰隊一架F35戰鬥機在空中加油期間和一架加油機發生相撞,隨後在加利福尼亞州東南部墜毀。據美國廣播公司(ABC)9月29日報道,美國海軍陸

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200930/388062288948629504.jpeg/yHhyTVmJj0KLvpNEnXg6PEP1T2eSL9TuCAAQfwgAEH8

用傻侵既 ...
哈哈哈國慶 中秋真香港人 熱烈慶祝 十分開心

職業原無貴賤,只要安心務正,就是他剃頭、唱戲、縫衣裳不算低下;

品格應分高下,若是任意胡來,哪怕你作官、為宦、當皇帝照樣骯髒。

回覆 引用 TOP

特普話當時中國空軍遠距離開把手提風扇嚴重改變風速導致戰機失控相撞。China china china

回覆 引用 TOP

弓起

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lyretail1969 於 2020-10-1 09:28 AM 發表

東亞病夫!
你噏乜卵嘢呀? 柒頭!

回覆 引用 TOP

白痴

回覆 引用 TOP

基佬機師。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2020-10-1 08:47 AM 發表

美國海軍陸戰隊一架F35戰鬥機在空中加油期間和一架加油機發生相撞,隨後在加利福尼亞州東南部墜毀。據美國廣播公司(ABC)9月29日報道,美國海軍陸

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200930/388062288948629504.jpeg/yHhyTVmJj0KLvpNEnXg6PEP1T2eSL9TuCAAQfwgAEH8

用傻侵既 ...
國慶米國又送禮

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 真忠心的鞋抽 於 2020-10-1 10:50 AM 發表

你只法淪狗又出動
你隻無能共九又亂吠。

引用:
原帖由 buomjwit 於 2020-10-1 11:55 AM 發表

你隻無能共九又亂吠。
你今天又不準備上街抗議?

美國幾渣都勁過獨裁共卒啦摺被同大叫就叻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 暴徒黑衣人 於 2020-10-1 11:09 AM 發表

我哋美軍一聽到話要去南海,海軍就燒船,
空軍就撞機,休息好過送死
係呀,用關刀最安全,一定唔會爆炸。哈哈哈哈

附件

8T4r5MGHNtSZ4ym7bkC1zNMAxeUqGXMtL6YaES-mGhE.jpeg.jpg(223.27 KB)

2020-10-1 12:07 PM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-10-1 12:01 PM 發表

你今天又不準備上街抗議?
你煽惑他人擾亂秩序喎,可以拉了,快去自首啦~

引用:
原帖由 buomjwit 於 2020-10-1 12:08 PM 發表

你煽惑他人擾亂秩序喎,可以拉了,快去自首啦~
原來又系嘴炮一個
好啦,看穿你了

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]