• 瀏覽: 10,403
  • 回覆: 151
  • 追帖: 3
哈哈😄 又開多一支香檳

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
曱甴話過,飛機係死物!由去啦😊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 buomjwit 於 2020-10-1 10:31 AM 發表

打又唔敢打尾軍,傻毛唯有借意外打飛機
洋狗奴等食屎💩

F35其本上都未正式參戰過,只有以色列當隱形轟炸機上過戰場,幾乎每年都損壞一至兩架,有點三哥味道

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 真忠心的鞋抽 於 2020-10-1 10:46 AM 發表

洋狗奴等食屎💩
有呢班偉大喊包義勇軍座陣,打仗時傻毛使唔使食屎?

附件

4211d35d61730160126ff7042c509eeb.jpg(63.62 KB)

2020-10-1 10:49 AM

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2020-10-1 08:47 AM 發表

美國海軍陸戰隊一架F35戰鬥機在空中加油期間和一架加油機發生相撞,隨後在加利福尼亞州東南部墜毀。據美國廣播公司(ABC)9月29日報道,美國海軍陸

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200930/388062288948629504.jpeg/yHhyTVmJj0KLvpNEnXg6PEP1T2eSL9TuCAAQfwgAEH8

用傻侵既 ...
國防經費不足,訓練自然少咗,撞機好正常,尾軍每年嘅訓練時數由海灣戰爭每年平均200小時縮減到現時嘅120小時,原因喺無錢買油,無錢做地勤保養

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 buomjwit 於 2020-10-1 10:49 AM 發表

有呢班偉大喊包義勇軍座陣,打仗時傻毛使唔使食屎?
你只法淪狗又出動

引用:
原帖由 lyretail1969 於 2020-10-1 09:28 AM 發表

東亞病夫!
一睇就知你你啦..........夫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 peter925 於 2020-10-1 09:09 AM 發表

一早已知F35用咗中國零件,當初買零件唔壓價就無事啦。
稀有金屬系中國出口的,又要中國負責…

心有万万结!

回覆 引用 TOP

新款都咁,賣比台灣啲舊款會唔會穩定啲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 buomjwit 於 2020-10-1 10:31 AM 發表

尾國送禮賀國慶中秋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中國香港001 於 2020-10-1 10:25 AM 發表

又要搵英文填數
菜蠢桶話侵侵叫到多多都要,唔打得都睇得。

回覆 引用 TOP

引用:

我哋美軍一聽到話要去南海,海軍就燒船,
空軍就撞機,休息好過送死

Good News

回覆 引用 TOP

Trump,”Fake news”

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]