• 瀏覽: 12,199
  • 回覆: 151
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-10-1 12:20 PM 發表

我肯定系如果國若戰,召必回
手足叫你今天圍中聯辦,你到底去不去
說話像個爺們爽快回答,別磨磨唧唧的好嗎?
召乜必回,強國只會咀炮,俾人打就有,召你就係叫你頂住,領導先走,你就係仲以為自己好英勇嘅傻仔炮灰。

哇屌,高科技

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-10-1 01:55 PM 發表

那系我的事
但你今天去唔去中聯辦抗議?
回答直接點
唔去。圍了又可以改變什麽?

啲殘骸砌番架積木機,賣俾台灣,win-win

美國又話係用能左大陸零件先撞機啦!!!重有等睇黃絲文宣表演!!!!

一定有粒中國制鏍絲有後門做成既

呢批F-35係出口貨

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2020-10-1 08:47 AM 發表
美國海軍陸戰隊一架F35戰鬥機在空中加油期間和一架加油機發生相撞,隨後在加利福尼亞州東南部墜毀。據美國廣播公司(ABC)9月29日報道,美國海軍陸

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200930/388062288948629504.jpeg/yHhyTVmJj0KLvpNEnXg6PEP1T2eSL9TuCAAQfwgAEH8

用傻侵既 ...
大吉利是,好彩早幾日

F35以前用中國零件,好使好用。
儍侵制裁大陸,空軍唯有用代替品;跌一兩架好平常。

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2020-10-1 08:47 AM 發表
美國海軍陸戰隊一架F35戰鬥機在空中加油期間和一架加油機發生相撞,隨後在加利福尼亞州東南部墜毀。據美國廣播公司(ABC)9月29日報道,美國海軍陸

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200930/388062288948629504.jpeg/yHhyTVmJj0KLvpNEnXg6PEP1T2eSL9TuCAAQfwgAEH8

用傻侵既 ...
傻侵又就可能講話食過大陸食物呢,總之任何事都入中國數。,呢個就係傻仔嘅思維。

部戰機中咗肺炎炒咗,又入中國數先

引用:
原帖由 I-HAVE 於 2020-10-1 09:43 AM 發表
老美多行不義必自斃.
老尾根本就係唔應該生存在地球的國家

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]