• 瀏覽: 31,892
  • 回覆: 314
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 五毛笑死人 於 2020-10-1 05:37 AM 發表

中共冇得選總統真係國恥 - 香港文匯報
只要呃得夠票 低能嘅都可以做總統,
哩種所謂嘅選舉, 我真系唔稀罕

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 大圍寶叔 於 2020-10-1 07:52 AM 發表

你黃到入骨!好去睇醫生!🤭
冇得醫

飯民乞衣,個個白痴
包庇黑暴,無哂良知

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-10-1 04:50 AM 發表

美國首場總統大選辯論在一片混亂中結束,對內自然遭到美國媒體一致劣評,對外更是有如「家醜外傳」,讓全球民眾得以看見美國民主政治墮落到何等地步,不少評論員高呼「大開眼界」,直言辯論「被席捲美國的仇恨淹沒」。

《澳洲人報》特約編輯凱利形容,整個辯論是一場「充滿惡意、混亂、辱罵、經常失控的肉搏戰」,還說兩名候選人盡情「展示互相的蔑視」,「席捲美國的仇恨淹沒了第一場特登會。」凱利認為,特朗普的表現雖然有助 ...
American fuxk again

回覆 引用 TOP

侵加油連任 完成滅國任務

回覆 引用 TOP

督中主子個死穴唔使嬲豬嘅,做曱甴真係好辛苦㗎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mtchan 於 2020-10-1 06:01 AM 發表

特朗真是好正,直接講醒的人吾會守法交稅
希望全美國都咁醒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 加燦 於 2020-10-1 05:09 AM 發表

你唔使睇任何媒體嘅報導或意見, 你可自己睇下呢場世紀大混亂,唔係, 係辯論後作出自己嘅評價.

https://youtu.be/6FPxLV9eRyY
全中,唔洗睇報紙,叫傻9黃屍自己感受下啦
相反毒果報道又偏見又虛偽又煽動,成班傻9黃屍就用來打飛機

回覆 引用 TOP

所以世界先咁亂咁嘅人格當選

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一神龍一 於 2020-10-1 05:48 AM 發表

鋪天蓋地都無用美國人選不是香港人選
知你做曱甴好辛苦㗎,頂唔順就上ifc

所以個民調就話6國領袖的可信度,特朗普排名比習主席低係冇錯既!

而美國就最驚的事,便是被全世界發現「中國式管治」比美國吹噓的「民主式管治」更為優勝,所以才要不斷打壓中國。

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-10-1 05:52 AM 發表

欲滅其族先害其子

美國己故總統尼克遜在1980年出了一本書叫"1999不戰而勝" (1999 Victory without war ),書裡說道"當有一天,中國的年輕人不再相信他們祖先的教導和他們的傳統文化,我們美國人就會不戰而勝了。

上年香港黑暴,美國身影處處 ...
好彩, Hong Kong is not China.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 良介東尼 於 2020-10-1 07:37 AM 發表

你整個中文字幕版俾佢啦,呢班人未學好英文就話要做老尾走狗會聽唔明囉
你估黃屍真係會睇咩?佢地淨係識揸住份又粗口又錯字又柒既毒果打飛機,乜L野好L鍾意香港果d就射到一地都係,真嘔心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HKPOPO 於 2020-10-1 06:39 AM 發表

膠報報導,睇嘅人都係岸鳩鳩
做曱甴好辛苦,又唔敢同人講,匿匿埋埋唔見得光咁,隨時睇唔開就

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 martin101 於 2020-10-1 04:58 AM 發表

由呢份報紙講 真係信者得膠
真係白痴屍維,人地只係轉述其他媒體對大便論的評論,信你就真係信者得膠。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 siuchungyu 於 2020-10-1 08:08 AM 發表

知你做曱甴好辛苦㗎,頂唔順就上ifc
最辛苦係你要上黎搵食

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]