• 瀏覽: 34,957
  • 回覆: 314
  • 追帖: 1
+17
引用:
原帖由 martin101 於 2020-10-1 04:58 AM 發表
由呢份報紙講 真係信者得膠
你咪仲膠,講中你主子呀 ?

香港班曱甴啞L晒

我國要示範一下乜叫大選辯論

等睇佢地下埸激到爆血管

好似兩隻小學雞吵架

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-10-1 04:50 AM 發表
美國首場總統大選辯論在一片混亂中結束,對內自然遭到美國媒體一致劣評,對外更是有如「家醜外傳」,讓全球民眾得以看見美國民主政治墮落到何等地步,不少評論員高呼「大開眼界」,直言辯論「被席捲美國的仇恨淹沒」。

《澳洲人報》特約編輯凱利形容,整個辯論是一場「充滿惡意、混亂、辱罵、經常失控的肉搏戰」,還說兩名候選人盡情「展示互相的蔑視」,「席捲美國的仇恨淹沒了第一場特登會。」凱利認為,特朗普的表現雖然有助 ...
少見多怪。
睇多啲香港立法會開會,同立法會議員競選辯論就唔覺得有乜怪。

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-10-1 04:50 AM 發表
美國首場總統大選辯論在一片混亂中結束,對內自然遭到美國媒體一致劣評,對外更是有如「家醜外傳」,讓全球民眾得以看見美國民主政治墮落到何等地步,不少評論員高呼「大開眼界」,直言辯論「被席捲美國的仇恨淹沒」。

《澳洲人報》特約編輯凱利形容,整個辯論是一場「充滿惡意、混亂、辱罵、經常失控的肉搏戰」,還說兩名候選人盡情「展示互相的蔑視」,「席捲美國的仇恨淹沒了第一場特登會。」凱利認為,特朗普的表現雖然有助 ...
特朗普任總統以來,取得了舉世公認的兩個第一:感染美國肺炎人數世界第一;死於美國肺炎人數世界第一。特朗普加油。

引用:
原帖由 五毛笑死人 於 2020-10-1 05:37 AM 發表
中共冇得選總統真係國恥 - 香港文匯報
你做了美狗是港恥。

引用:
原帖由 martin101 於 2020-10-1 04:58 AM 發表
澳洲 英國 意大利 文匯報只不過引用
如果你都唔信自己在睇埋片
睇埋片都仲唔信証明你奶美奶到自己幻想係白人身分咁我冇野好講

膠報報導,睇嘅人都係岸鳩鳩

不L知所謂既普世價值

lunch 哥 去選尾國總統吧

引用:
內裏引述多份國家媒體報章內容,咁都膠?

美國人本質就係咁,傻普 只不過唔識得將佢隱藏,地球人睇得荷里活電影太多,分唔清楚真實與幻覺,今次總統選舉俾地球人睇清楚美國人。

鬼佬9嗡

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]