• 瀏覽: 35,070
  • 回覆: 314
  • 追帖: 1
+17
來自世界道撚評論,肥佬侵根本不會理會,無需理會,首先美國是世界一哥,第二,川建國只需理會佢自己選民認為,出來非常滿意,便論中頂到條廢柴拜登一㨂都冇,做人做事不是要面子,而是要效果及結果,引證咗一句:好佬怕爛佬,爛佬怕潑婦,有道理。🤡

川建國又世界第一了

我看日前美國總統辯論會還不算美國國恥,只不過眾多美國人期盼辯論會中,看出何人有能耐帶領自己走出瘟疫、經濟、民生各種困境,無奈卻只看到兩位參選人,如瘋狗一樣互噬互咬,雖算不上大國恥,但都已經夠失望矣。

引用:
原帖由 bulubulubulu 於 2020-10-1 11:34 PM 發表
世界的媒體就是白痴 什么也可以報導嗎?
我國偉大的人民日報才是對的
草菅人命貪腐瀆職任何負面的消息
只要不報導 就不存在的道理
外面的世界是不懂的 ...
中央電視台日日都報導官員貪腐落馬甚麼甚麼造假黑心食材等等負面新聞,井蛙你冇睇過咩?

白痴同弱智之爭,老人口水戰,我支持特朗普連任,只有佢先可以更快搞死尾國!🤣🤣🤣

滷味沒有再垃圾只有更垃圾,垃圾仲想贏中共,可笑^^

https://www.youtube.com/watch?v= ... ;ab_channel=三立iNEWS

大公文匯冇人信, 咁台媒報導應該有公信力啩

文匯報

引用:
原帖由 emsdhong 於 2020-10-1 09:04 AM 發表
有周星星電影入面演員嗌交既感覺! 兩個耆英小學雞,我唔同你玩呀!
經典對白有 “你老竇係大水牛吖, 你阿媽係大風爐”

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2020-10-1 06:17 發表
兩條麻甩佬辯論變對罵,簡直肉能酸。
民主選舉原來是狗咬狗

引用:
原帖由 波濤巨額美人 於 2020-10-1 08:39 AM 發表

因為有太多你呢啲漢奸賣國賊,我非常支持中國共產黨嘅英明決策,俾我哋人民安定生活,不至於淪落到好似阿富汗同伊拉克咁生靈塗炭,民不聊生,不至於好似乎烏克蘭咁國破家亡。多謝共產黨,共產黨萬歲! ...
同意。中國式共產黨是務實。主席都要受幾十年訓練,由小城市,到省級一步一步實習,不是懂口號,騙選舉就懂得治理國家

引用:
原帖由 查少爺 於 2020-10-1 10:59 AM 發表

要在兩件垃圾中選一件,我寧可棄權囉....  
錯了,要選擇對世界無大影響的人。

黃屍黑暴死曱甴, 仲唔快啲去你哋心中理想國度.......

曱甴老世衰過渣滓

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]