• 瀏覽: 35,073
  • 回覆: 314
  • 追帖: 1
+17
引用:
原帖由 五毛笑死人 於 2020-10-1 05:37 AM 發表
中共冇得選總統真係國恥 - 香港文匯報
收皮啦!五毛護主!

鋪天蓋地都無用美國人選不是香港人選

欲滅其族先害其子

美國己故總統尼克遜在1980年出了一本書叫"1999不戰而勝" (1999 Victory without war ),書裡說道"當有一天,中國的年輕人不再相信他們祖先的教導和他們的傳統文化,我們美國人就會不戰而勝了。

上年香港黑暴,美國身影處處

侵侵最大的貢獻,是又一次展現西方式所謂民主的虛偽和混帳,最終必將導至國家撕裂,族群撕裂,然後四分五裂!

美國狗畜VS美國魔鬼

美國人自甘墮落,我哋中國人幫佢地唔到.
大家覺唔覺得特朗普上台之後,佢嘅幕僚冋同白宮啲官員個樣都衰啲,啲發言人又肥又醜,同中國外交部發言人真係冇得比。

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-10-1 04:50 AM 發表
美國首場總統大選辯論在一片混亂中結束,對內自然遭到美國媒體一致劣評,對外更是有如「家醜外傳」,讓全球民眾得以看見美國民主政治墮落到何等地步,不少評論員高呼「大開眼界」,直言辯論「被席捲美國的仇恨淹沒」。

《澳洲人報》特約編輯凱利形容,整個辯論是一場「充滿惡意、混亂、辱罵、經常失控的肉搏戰」,還說兩名候選人盡情「展示互相的蔑視」,「席捲美國的仇恨淹沒了第一場特登會。」凱利認為,特朗普的表現雖然有助 ...
美國=魔鬼國,人渣國👎👎👎

特朗真是好正,直接講醒的人吾會守法交稅

引用:
原帖由 加燦 於 2020-10-1 05:09 AM 發表

你唔使睇任何媒體嘅報導或意見, 你可自己睇下呢場世紀大混亂,唔係, 係辯論後作出自己嘅評價.

https://youtu.be/6FPxLV9eRyY
唔使理佢, 自己喺度掩耳盜鈴, 自欺欺人。呢類人唔會接受事實。好typical嘅, 黃絲自我中心 新聞都話辯論好混亂好失敗

信毒果永不超生

兩條麻甩佬辯論變對罵,簡直肉能酸。

引用:
原帖由 加燦 於 2020-10-1 05:09 AM 發表

你唔使睇任何媒體嘅報導或意見, 你可自己睇下呢場世紀大混亂,唔係, 係辯論後作出自己嘅評價.

https://youtu.be/6FPxLV9eRyY
師兄,對呢啲人唔使太認真,而且佢可能唔知人哋講乜

一個不知所謂的魔鬼國

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]