• 瀏覽: 35,034
  • 回覆: 314
  • 追帖: 1
+17
引用:
原帖由 martin101 於 1/10/2020 04:58 發表
由呢份報紙講 真係信者得膠
真圖有聲,現在直播,咁都有問題?
明嘅,曱甴只睇毒果,睇到四感全失,死剩把口。

引用:
原帖由 pig00083 於 2020-10-1 11:55 AM 發表

你可以去網站睇!文匯冇報錯喎!當然要你識睇英文先!
你可以去法文網站睇,報導錯哂,當然你要識法文先得

引用:
原帖由 大圍寶叔 於 1/10/2020 07:52 發表

你黃到入骨!好去睇醫生!🤭
冇用,黃狗去睇黃獸醫,只會更黃。

引用:
原帖由 martin101 於 2020-10-1 04:58 AM 發表
你自己有冇睇個場辯論先?
睇完你唔係冇同感呀?

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2020-10-1 05:52 AM 發表
侵侵最大的貢獻,是又一次展現西方式所謂民主的虛偽和混帳,最終必將導至國家撕裂,族群撕裂,然後四分五裂!
如你所說,我樂見其成。

美國貴為成熟民主國家, 全民一人一票又提名無篩選, 點解都係長年兩黨專政?
結果可以揀的, 唔係大話精就係老人精, 美國人才濟濟點解只有爛橙從政?
香港人還發民主夢埋頭玩政治的時候, 政治之惡民主之惡美國人心裡最清楚

引用:
原帖由 martin101 於 2020-10-1 04:58 AM 發表
佢係引述《澳洲人報》、英國《衛報》、意大利《共和報》,佢哋都係外國主流媒體!唔通全世界只有蘋果日報係最權威最正確???

引用:
原帖由 加燦 於 2020-10-1 05:09 AM 發表

你唔使睇任何媒體嘅報導或意見, 你可自己睇下呢場世紀大混亂,唔係, 係辯論後作出自己嘅評價.

https://youtu.be/6FPxLV9eRyY
師兄慳番啖氣好過!立場為先既人你同佢講咩都冇用

祝大家港殤日快樂。

應該成為人類的 role model?

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-10-1 04:50 發表
美國首場總統大選辯論在一片混亂中結束,對內自然遭到美國媒體一致劣評,對外更是有如「家醜外傳」,讓全球民眾得以看見美國民主政治墮落到何等地步,不少評論員高呼「大開眼界」,直言辯論「被席捲美國的仇恨淹沒」。

《澳洲人報》特約編輯凱利形容,整個辯論是一場「充滿惡意、混亂、辱罵、經常失控的肉搏戰」,還說兩名候選人盡情「展示互相的蔑視」,「席捲美國的仇恨淹沒了第一場特登會。」凱利認為,特朗普的表現雖然有助 ...
最好係老共,一個人話事,唔洗拗!慳番D時間打丁丁

美國選總統
一舊係朱古力味屎
同屎味朱古力
慢慢揀

引用:
原帖由 a94922905 於 2020-10-1 12:19 PM 發表
祝大家港殤日快樂。
美國歡迎你

兩個都話為美國好,講咗啦!咪一樣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]