• 瀏覽: 34,963
  • 回覆: 314
  • 追帖: 1
+17
引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2020-10-1 04:16 PM 發表

你講邊張😎文滙轉載之麻
冇腦曱甴知鬼咩...

柒普日日出現,
美國日日都有國恥!

原本想拜登昨日嗰場輸少當贏,點知Trump在Fox主場都搞出一鑊泡。

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-10-1 05:18 AM 發表
兩個都七十幾就快八十歲,真正的老人政治
這不是yc最不喜歡的廢老嗎?

犯民漢奸勾結尾國俾黑錢暴徒殺人放火和私了市民,週圍破壞,又唔俾阿伯返工要佢落車,還打阿伯,喪心病狂,人神共憤,人人得以誅之

831黑衣暴徙打亞伯, 證據確鑿

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-10-1 04:50 AM 發表
美國首場總統大選辯論在一片混亂中結束,對內自然遭到美國媒體一致劣評,對外更是有如「家醜外傳」,讓全球民眾得以看見美國民主政治墮落到何等地步,不少評論員高呼「大開眼界」,直言辯論「被席捲美國的仇恨淹沒」。

《澳洲人報》特約編輯凱利形容,整個辯論是一場「充滿惡意、混亂、辱罵、經常失控的肉搏戰」,還說兩名候選人盡情「展示互相的蔑視」,「席捲美國的仇恨淹沒了第一場特登會。」凱利認為,特朗普的表現雖然有助 ...
點解成日咁留意老美,搞好啲經濟先啦

特柒普要大玩潑婦罵街式狡辯鬧劇, 要讓全世界知道美國腫桶其實同街市賣魚勝及豬肉榮冇分別... 九唔搭八潑婦罵街就可以做...

犯民漢奸勾結尾國俾黑錢暴徒殺人放火和私了市民,週圍破壞,又唔俾阿伯返工要佢落車,還打阿伯,喪心病狂,人神共憤,人人得以誅之

831黑衣暴徙打亞伯, 證據確鑿

引用:
原帖由 martin101 於 1-10-2020 04:58 發表
由呢份報紙講 真係信者得膠
毒果黑記贏九條街添

引用:
原帖由 加燦 於 1-10-2020 05:09 發表

你唔使睇任何媒體嘅報導或意見, 你可自己睇下呢場世紀大混亂,唔係, 係辯論後作出自己嘅評價.

https://youtu.be/6FPxLV9eRyY
乜你覺得毒果撚識英文

點會係國恥,美國本來就係噉樣,大家惗多咗啫。

引用:
原帖由 加燦 於 2020-9-30 04:09 PM 發表

你唔使睇任何媒體嘅報導或意見, 你可自己睇下呢場世紀大混亂,唔係, 係辯論後作出自己嘅評價.

https://youtu.be/6FPxLV9eRyY
   曱甴唔識聽英文呀!

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-10-1 04:50 AM 發表
美國首場總統大選辯論在一片混亂中結束,對內自然遭到美國媒體一致劣評,對外更是有如「家醜外傳」,讓全球民眾得以看見美國民主政治墮落到何等地步,不少評論員高呼「大開眼界」,直言辯論「被席捲美國的仇恨淹沒」。

《澳洲人報》特約編輯凱利形容,整個辯論是一場「充滿惡意、混亂、辱罵、經常失控的肉搏戰」,還說兩名候選人盡情「展示互相的蔑視」,「席捲美國的仇恨淹沒了第一場特登會。」凱利認為,特朗普的表現雖然有助 ...
全球民主國家當然係有評論嘅自由,不過如果自己係獨裁國家子民,今世都無緣見到領導人競選辯論,又點好意思說三道四呢?

就好比一班太監議論皇上房事一樣,情何以堪!

引用:
原帖由 南區宇宙的師兄 於 2020-10-1 09:15 發表

特朗普的盟友提供公眾讚揚,但辯論後私下擔心!

cnn唔知係咪呢

https://us.cnn.com/2020/09/30/politics/donald-trump-debate-response/index.html
總統可以用的資源真多。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]