• 瀏覽: 7,797
  • 回覆: 192
弱猿氣素已盡!

祖先為中國大陸人的蝗毛呆彎樂於當洋奴 … 終日為奴,終生為僕!除繼續狐假虎威外,還拼命為狗主尋仇覓恨,如痴如醉 … !

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 bebebigbig 於 2020-10-1 05:08 AM 發表

台獨L許家倫!!!大少奶剛上線話左俾中央知!!!你個仆街死L梗!!!
聽說今天你要去中聯辦抗議?
系唔系真啦?

非常好!開係藍人多的地方,擺明靠害

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-10-1 05:11 AM 發表

聽說今天你要去中聯辦抗議?
系唔系真啦?
你老細特9英個仆街俾國安公署老解司令踢左出局你吾知咩??點解??咪因為你班仆街幫老美搞5G囉!!!

睇怕你件屎忽鬼台獨L許家倫都要跪毛澤東遺體!!

恭喜公狗靠屎忽碌柒發大財~
引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-10-1 02:09 AM 發表

衞生署衞生防護中心公布,正調查兩宗懷疑食物中毒個案,共涉及5人。首宗個案涉及2男1女,年齡介乎11至62歲,他們在上周五

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200930/photo/bkn-20200930194247542-0930_00822_001_01b.jpg?20200930223905

黃屍食黃店唔好話食到食物中毒就算死都係值得! :s ...
燒生會唔會話係特技呢???或者只係做戲???

由始至終閣下的言論都虛無飄渺.一丁點實質證據也提供不出來.似夢囈多過舉證.
或者等你真有實證(或瞓醒)再來吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2020-10-1 05:16 AM 發表

你老細特9英個仆街俾國安公署老解司令踢左出局你吾知咩??點解??咪因為你班仆街幫老美搞5G囉!!!

睇怕你件屎忽鬼台獨L許家倫都要跪毛澤東遺體!!

11663056 ...
你親愛的蔣光頭死左都回不了家鄉

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-10-1 05:18 AM 發表

你親愛的蔣光頭死左都回不了家鄉
中華人民共和國中央政府打9你個台獨老母蔡英文~你件台毒L許家倫贊成呀呵??你個仆街到時咪L喊!!!

恭喜公狗靠屎忽碌柒發大財~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-10-1 02:09 AM 發表

衞生署衞生防護中心公布,正調查兩宗懷疑食物中毒個案,共涉及5人。首宗個案涉及2男1女,年齡介乎11至62歲,他們在上周五

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200930/photo/bkn-20200930194247542-0930_00822_001_01b.jpg?20200930223905

黃色經濟圈質量係咁,賣既唔係食物衛生服務,係鬥爭文宣嘴炮,中毒係常理,唔死得算係齊上齊落啦。

回覆 引用 TOP

中共做野了

回覆 引用 TOP

DQLMLCFH...放毒害人....封佢老母HAI舖...

回覆 引用 TOP

引用:

其實以上嘅食物都係曱甴鍾意食嘅。😂😂

我是76仁

今天你要記緊 理想不可太奢望 斷了線 飛得太高 跌得低 斷了線 飛得太高 跌得痛楚
黃店中毒死,做鬼也光榮

回覆 引用 TOP

引用:

曱甴店食嘢又怎會唔死啊🤭🤭🤭🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

曱甴明知有毒都要食都算係死而無憾

回覆 引用 TOP

應該又係收左錢

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]