• 瀏覽: 4,027
  • 回覆: 109
引用:
原帖由 racyhk 於 2020-10-1 09:09 AM 發表

被洗腦的有COMMON SENSE??
哈哈哈
我樓上有cap圖係咪你出唔到冇睇?
如果睇到都係咁回就冇嘢講喇
睇住國王冇著衫你都係照拗架啦~

熱賣及精選
引用:
原帖由 hermanqk 於 2020-10-1 11:13 AM 發表

盧偉聰都獲授勳
實在太令人難以接受囉 ...   
我都唔明你地做咩事咁憎盧sir
鄧sir當時係DCP(O)
究竟有咩分別?

引用:
原帖由 Joeycky 於 2020-10-1 11:24 AM 發表

前一哥軟弱助長暴亂不止,棄守立法會揚名天下,仲授勳。
點解會咁?
港府又做錯??
定係一切都係港府/阿爺嘅策略,前一哥都只係執行者,黃藍都罵的執行者???

有人話林鄭退下來之後阿爺會點對佢,就知佢係人定鬼。
現在可否話林鄭與前一哥係同路人。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-10-1 11:35 AM 發表

有呢個需要咩?喺我心目中,我張迷你八達通係無價寶
因為未擁有過勳章啫

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.
引用:
原帖由 睇天做人 於 2020-10-1 12:33 PM 發表

因為未擁有過勳章啫
請問勳章有咩作?食唔食得㗎?用唔用得㗎

🖐☝️
引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-10-1 12:37 PM 發表

請問勳章有咩作用?食唔食得㗎?用唔用得㗎
名譽呢樣野唔係個個識嘅

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.
引用:
原帖由 睇天做人 於 2020-10-1 04:13 PM 發表

名譽呢樣野唔係個個識嘅
咁又係呀!有啲人覺得名譽可以當飯食,我就覺得名譽呢樣野,只係虛銜嚟嘅啫

🖐☝️
引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-10-1 04:22 PM 發表

咁又係呀!有啲人覺得名譽可以當飯食,我就覺得名譽呢樣野,只係虛銜嚟嘅啫
名譽好緊要,有係職場生活嘅無理由唔知

勁廢「無謂衝」都有份?條廢人好唔好意思攞!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 睇天做人 於 2020-10-1 04:32 PM 發表

名譽好緊要,有係職場生活嘅無理由唔知
咁你覺得特首名譽如何

🖐☝️
引用:
原帖由 martin101 於 2020-10-1 05:01 AM 發表

自high
香港曱甴提名落背耳,成班曱甴一齊攪到床單濕晒😫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-10-1 07:50 AM 發表

可能隨後附送制裁
係咪唔比係街邊士多買嘢😎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2020-10-1 12:47 AM 發表

盧sir,謝sir都是中間磨心,前者被禁心,分分鐘以後冇得成為西方世界文明公民,而後者,都提心吊膽,五眼發起惡上來,連small potato都吾放過,跟家人相離兩地,連財產都被人嗒埋﹒﹒﹒,頒兩個荷蘭水蓋,未必補償到。😭😭😭😭 ...
點解香港人仲要移民外地啊 ? 留港消費都得架。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-10-1 12:41 AM 發表

因應疫情,原本於 7.1 公布的授勳名單,延至 10.1 頒布。翻查授勳名單,在各項勳章及獎狀...

https://cdn.thestandnews.com/media/photos/cache/20200930-2120copy_CJLXg_1200x630cropcenter.png

仲cheap過我果張迷你八達通

新聞來源連結:

https://www.thes ...
你覺得香港人既八達通好cheap咩

風箏有風, 海豚有海
我存在在, 我的存在
所以明白, 所以離開
所以不再, 為愛而愛

回覆 引用 TOP

幾位警隊高層你地知道特9英呢個仆街系反中揸fit人兼老美代理人呀呵???

佢個仆街推你地墊佢屍底...好好同鄭署長合作篤佢個仆街背脊吧!!!

恭喜公狗靠屎忽碌柒發大財~

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]