• 瀏覽: 4,028
  • 回覆: 109
盧衛聰呢隻不少支持政府的巿民都駡的大曱甴, 竟然有鑊授勳???有冇攪錯???

熱賣及精選
引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-10-1 12:41 AM 發表

因應疫情,原本於 7.1 公布的授勳名單,延至 10.1 頒布。翻查授勳名單,在各項勳章及獎狀...

https://cdn.thestandnews.com/media/photos/cache/20200930-2120copy_CJLXg_1200x630cropcenter.png

仲cheap過我果張迷你八達通

新聞來源連結:

https://www.thes ...
江永祥都幫政府講好多大話架
點解唔俾個佢啊~

附件

Screenshot_20200729_133900.jpg(123.36 KB)

2020-10-1 08:55 AM

引用:
原帖由 triumphal_ark 於 2020-10-1 01:04 AM 發表

講真盧偉聰受之有愧
反而鄧炳強應該要授勳
盧偉聰有咩愧?
點解當時DCP(O)鄧炳強應該授?
唔明

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-1 08:55 AM 發表

點解唔俾個佢啊~
你又知佢講大話?
因為毒果? 因為黃妓?

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-1 08:55 AM 發表

點解唔俾個佢啊~
一塊餅得咁細,可以分比幾多人喎!請江蛇睇開D

🖐☝️
引用:
原帖由 Joeycky 於 2020-10-1 01:11 AM 發表

江sir和當時O記李sir功不可沒,點解無。
李sir點功不可沒?
睇完報告都死唔認爆眼女單嘢?
唔明

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-1 08:38 AM 發表

盧衛聰呢隻不少支持政府的巿民都駡的大曱甴, 竟然有鑊授勳???有冇攪錯???
啊~
你話警務處長係曱甴~

引用:
原帖由 racyhk 於 2020-10-1 08:59 AM 發表

你又知佢講大話?
因為毒果? 因為黃妓?
人有common sense
俾政治立場蒙蔽雙眼就冇計

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-10-1 09:00 AM 發表

一塊餅得咁細,可以分比幾多人喎!請江蛇睇開D
我以為任啤

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-1 09:06 AM 發表

人有common sense
俾政治立場蒙蔽雙眼就冇計
被洗腦的有COMMON SENSE??
哈哈哈

激L死香討啲黃屍曱甴.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-10-1 07:50 AM 發表

可能隨後附送制裁
可能……

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-10-1 08:26 AM 發表

我有迷你八達通(閃石),價值$1380

所以我咪話,仲cheap過我張迷你八達通
攞去蘇富比格下

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.
引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-1 08:38 AM 發表

肥聰仲有面走去攞!

附件

bkn-20150509073835084-0509_00882_001_01p.jpg(21.66 KB)

2020-10-1 09:28 AM

回覆 引用 TOP

東條英機,山本五十六,盧偉聰,謝振中都是國家英雄!特區政府帶人入了一個不可解的局!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]