• 瀏覽: 53,584
  • 回覆: 402
  • 追帖: 1
+12
引用:
原帖由 袋中野性的牛 於 2020-9-30 21:28 發表

即係有人開始篤灰喇, 香港搞手都有得震冇得瞓
喬映瑜(女)應該係十人夾埋篤左佢出來.
唯一一個女仔, 比十個男仔篤灰.

引用:
原帖由 錢太多4 於 2020-9-30 08:52 PM 發表
互相篤灰,成班正PK,無義氣
梗係篤啦,同你有親咩?理屎好過佢屎,仲有,篤灰係嚮香港開始嘅,邊個會使錢供養喪家犬

六脈神劍

多謝祖國!
12瞞逃在國內受靶,恭喜晒

俾朱凱迪,塗生害死佢地

真開心

引用:
原帖由 4仔太郎 於 2020-9-30 08:48 PM 發表
【最新】深圳鹽田區人民檢察院批准逮捕喬映瑜及鄧棨然涉嫌組織他人偷越邊境罪,其餘十人涉偷越邊境罪

https://dy9wh6wkphgeg.cloudfront.net/image/extra_banner.jpg?v=4

2個帶頭大哥有排再坐一會

新聞來源連結:

https://news.now.com/urgentnews.jsp?taskId=18742&refer=Share ...
其餘10人為咗可以甩身!就供出手足!又話齊上齊落既?

引用:
原帖由 hatejap 於 2020-9-30 08:53 PM 發表
叻叻曱甴學埋揸船, 點解唔去學揸飛機?

生有時死有時, 唯有多撚謝錢禮害人之心放你哋走; 該死唔該病,都係要怪12隻 畜牲父母 當年貪玩屙卵咗呢啲 窩囊廢 貨色禍害人間! ...
其實佢有冇船牌,無,又入多條罪?

引用:
原帖由 錢太多4 於 2020-9-30 20:52 發表
互相篤灰,成班正PK,無義氣
說好的齊上齊落呢?😏

果10個咁輕

引用:
原帖由 tomymt 於 2020-9-30 09:19 PM 發表
乜唔係華春瑩話分裂國家罪咩?
華大姐學左柒普咁亂吹水😂

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2020-9-30 09:05 PM 發表

喺大陸坐幾年,返黎即時又被捕,不准保釋等上庭,上完庭又坐過

嘩!好精彩既人生
我等良民想試下感受刀吾得

引用:
原帖由 aesoppqwe 於 2020-9-30 21:02 發表
一旦被批准逮捕,等待犯罪嫌疑人的將是漫長的羈押!
放心喎你班仆街,唔會咁快玩完,遊戲先啱啱開始
齊鼓掌👏🎉

boat底見

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]