• 瀏覽: 53,558
  • 回覆: 402
  • 追帖: 1
+12
引用:
原帖由 阿乜水 於 2020-9-30 09:49 PM 發表
本來 12隻曱甴篤灰, 屋企人靜雞雞搵建制幫下手, 單野好易搞. 依家搵漢奸唱到咁大, 食飽晒人血饅頭, 果 12隻曱甴? .........慢慢捱啦.
有幾個家長好低調㗎,應該搵咗建制,唔係點會篤灰立功呀

好消息

引用:
原帖由 百蚊富翁 於 2020-9-30 09:54 PM 發表
個靚妹今次慘咯,入去俾其它女漢磨豆腐,磨足幾年,出到來成個人都散晒。
仲要幫口奶西呢

引用:
原帖由 nikon3230 於 2020-9-30 09:59 PM 發表
不應該講因家屬鬧事,而加重被捕人士刑罰,如你相信中國是一以法治國國家。

其實如依法治國,家屬大吵大鬧也沒用,因所有以依據司法程序與法例。

如你覺得大陸是極度人治(我覺得世界沒有地方不人治,分別只在程度),更不應大吵大鬧。 ...

人生好精彩😎

班曱甴開始可以諗,一年十二個月,每月用一個瞞逃做眾籌,咁個個月有糧出?

引用:
原帖由 hatejap 於 2020-9-30 08:53 PM 發表
叻叻曱甴學埋揸船, 點解唔去學揸飛機?

生有時死有時, 唯有多撚謝錢禮害人之心放你哋走; 該死唔該病,都係要怪12隻 畜牲父母 當年貪玩屙卵咗呢啲 窩囊廢 貨色禍害人間! ...
你當譚文豪係咩

偷渡都係搵專業嘅穩陣啲。

又話不割蓆不篤灰

有無搞錯
自己手足都出賣

呢單案唔係咁簡單🤔應該再查多一兩年😡查清楚先啦嘛

引用:
原帖由 hatejap 於 2020-9-30 08:53 PM 發表
叻叻曱甴學埋揸船, 點解唔去學揸飛機?

生有時死有時, 唯有多撚謝錢禮害人之心放你哋走; 該死唔該病,都係要怪12隻 畜牲父母 當年貪玩屙卵咗呢啲 窩囊廢 貨色禍害人間! ...
問題係邊個俾隻艇佢開,同邊個教佢開艇!一定要追查落去

原本可以行政拘留解決既事,係都要懶係型開個記者會逼人地執正黎做。
開心啦?

咁又的確係幾開心既。

引用:
原帖由 nikon3230 於 2020-9-30 09:59 PM 發表
不應該講因家屬鬧事,而加重被捕人士刑罰,如你相信中國是一以法治國國家。

其實如依法治國,家屬大吵大鬧也沒用,因所有以依據司法程序與法例。

如你覺得大陸是極度人治(我覺得世界沒有地方不人治,分別只在程度),更不應大吵大鬧。 ...
佢哋根本唔理十二門徒死活,志在make noise 。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]