• 瀏覽: 36,011
  • 回覆: 374
  • 追帖: 2
+24
引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-30 07:46 PM 發表

妒忌?

兩名被捕男子分別20歲及30歲,前者為理大學生;後者為銀行高級職員,畢業於九龍一間名校,會考成積卓越。兩人無黑社會背景及無案底。

資料應來自警方
之前機師醫生都有
仲有多種專業人士
根本政府就錯
不過死唔認 ...
弱智兒

引用:
原帖由 220 於 2020-9-30 07:50 PM 發表

法官都可以變黃官,銀行高層做文宣有幾出奇。
法官邊使坐呀? 只有d無撚腦的膠人先可以入去赤柱享受免費三餐

引用:
原帖由 理+誠 於 2020-9-30 07:35 PM 發表
乜春銀行高層咁戇九?
冥通

唔好停。繼續拉網上吹雞人

快來香討拉人

呢度都唔少

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-30 07:46 PM 發表

妒忌?

兩名被捕男子分別20歲及30歲,前者為理大學生;後者為銀行高級職員,畢業於九龍一間名校,會考成積卓越。兩人無黑社會背景及無案底。

資料應來自警方
之前機師醫生都有
仲有多種專業人士
根本政府就錯
不過死唔認 ...
你手足被拉
你有什麼感想?

講真!香港地豆腐濶咁細,人口密度又大,想揾人真係話都冇咁易,瀨咗嘢要着草就更難🤣

高層又點,到最後可能只系監凳一個,有咩好嫉妒

引用:

妒忌?

資料應來自警方
之前機師醫生都有
仲有多種專業人士
根本政府就錯
不過死唔認 ...
不過死唔認 : 一班黃黑狗是也.

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-9-30 07:25 PM 發表
十一國慶在即,警方網絡安全及科技罪案調查科連日針對網上煽動他人犯法言論作出拘捕行動,繼前日(28日)拘捕三名男子,今日再拘兩名男子,涉嫌「煽惑他人意圖造成身體嚴重傷害而傷人」及「煽惑他人參與未經批准的集結」,警方表示,被捕人士在Telegram、連登及Facebook發文逾20條,宣揚以致命方式攻擊及殺害警員及鼓吹參與未經批准的10月1日示威活動。

https://cdn.hk01.com/di ...
d人仲要咁蠢做埋d冇意義野,冇得救

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-9-30 07:25 PM 發表
十一國慶在即,警方網絡安全及科技罪案調查科連日針對網上煽動他人犯法言論作出拘捕行動,繼前日(28日)拘捕三名男子,今日再拘兩名男子,涉嫌「煽惑他人意圖造成身體嚴重傷害而傷人」及「煽惑他人參與未經批准的集結」,警方表示,被捕人士在Telegram、連登及Facebook發文逾20條,宣揚以致命方式攻擊及殺害警員及鼓吹參與未經批准的10月1日示威活動。

https://cdn.hk01.com/di ...
搵啲傻仔去搞事, 自己就搵高薪, 等睇戲。  正垃圾。

引用:

妒忌?

資料應來自警方
之前機師醫生都有
仲有多種專業人士
根本政府就錯
不過死唔認 ...
呢班垃圾靠補習攞高分入校邊有腦做人做事。  最應就係立法唔準有補習學校。  讀到就讀, 讀唔到就算, 唔好浪費學位。 累到有智冇錢嘅讀唔到大學。

好在拉得早,班曱甴又想聚集壯膽去無差別屠殺香港市民取樂

多謝警察

追捕曱甴!!!!

引用:
原帖由 loken167 於 2020-9-30 07:53 PM 發表

冥通
頂!  師兄比你快一步講咗添

香港係咪欠咗佢地土生土長點解要破壞佢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]