• 瀏覽: 3,231
  • 回覆: 58
+4
本港自本月15日以來,一直維持本地個案單位數確診,惟政府卻無視港人想重開關口的訴求,對邊境檢疫措施毫無調整。有學者批評,...

香港垃圾廢柴政府食屎啦!D仔女享外國就遲遲吾封機埸,自己吾多上大陸就聽廢柴狗叫泛民馬上封關,大陸幾個月無新增個案,放人從大陸落來有乜問題呀?又驚D狗叫耳員寸呀!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200930/mobile/bkn-20200930170503633-0930_00822_001.html

引用:
原帖由 ABBA9999 於 2020-9-30 05:33 PM 發表
本港自本月15日以來,一直維持本地個案單位數確診,惟政府卻無視港人想重開關口的訴求,對邊境檢疫措施毫無調整。有學者批評,...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200930/photo/bkn-20200930170503633-0930_00822_001_01b.jpg?20200930172435

香港垃圾廢柴政府食屎啦!D仔女享外國就遲遲吾封機埸, ...
可能大6唔肯通,香港可能大把隱形帶菌者

引用:
原帖由 人之初大大 於 2020-9-30 05:51 PM 發表

無論如何,政府應該向市民解釋清楚。

其實你地有冇誤會?依家係廣東澳門都唔同意香港通關!香港口岸可以自己話事,澳門同廣東口岸輪唔到香港出聲!
點解澳門同廣東唔同意通關?睇下香港人做過啲乜!全民檢測得百幾萬,健康碼又話驚冇私隱,最後就所有責任推晒俾香港政府!你地覺得咁樣好開心?

政府真係難做, 一邊醫護罷工話要封關, 另一邊學者又話要解封, 點都係政府既錯

引用:
原帖由 急屎 於 2020-9-30 05:57 PM 發表
其實你地有冇誤會?依家係廣東澳門都唔同意香港通關!香港口岸可以自己話事,澳門同廣東口岸輪唔到香港出聲!
點解澳門同廣東唔同意通關?睇下香港人做過啲乜!全民檢測得百幾萬,健康碼又話驚冇私隱,最後就所有責任推晒俾香港政府!你地覺得咁樣好開心? ...
講得幾有道理

引用:
原帖由 人之初大大 於 2020-9-30 05:51 PM 發表

最大問題之前大陸送埋禮等香港全民檢測,點知都係得170萬人去..
如果90%人去左做,抽起晒所有隱形帶菌者..
咁就易商討...

19學者
深圳灣一直通關

死政府暴徒曱甴通街攪事又唔理,
良好市民要過關返工做生意又唔俾,
也都唔L做個個月出糧。

7月就係大快放寛就第3波, 如果爆第4波係咪呢個學者負上全責?

通呢就有另一個學姐捐出來批過於草踤

香港咁多隱形病患,大陸澳門都怕左香港L

引用:
原帖由 domug 於 2020-9-30 06:07 PM 發表
死政府暴徒曱甴通街攪事又唔理,
良好市民要過關返工做生意又唔俾,
也都唔L做個個月出糧。
故意的自己想想最終目的是什麼

反對派就係咁,不停製做問題就可以不停鬧政府,不停老點政府做完野又可以有籍口鬧政府,其實市民有乜野得益呢?仲點會有進步呢

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]