• 瀏覽: 3,245
  • 回覆: 58
+4
這條學者很歹毒😏心腸唔好!

引用:
原帖由 sam0010 於 30/9/2020 18:12 發表
7月就係大快放寛就第3波, 如果爆第4波係咪呢個學者負上全責?
講得無錯, 安全最重要。

引用:
原帖由 急屎 於 2020-9-30 05:57 PM 發表
其實你地有冇誤會?依家係廣東澳門都唔同意香港通關!香港口岸可以自己話事,澳門同廣東口岸輪唔到香港出聲!
點解澳門同廣東唔同意通關?睇下香港人做過啲乜!全民檢測得百幾萬,健康碼又話驚冇私隱,最後就所有責任推晒俾香港政府!你地覺得咁樣好開心? ...
其實...真係唔知邊個唔想通關.
香港同事就屌哂鬼, 前晚佢哋唔知係邊收到消息, 話香港暫緩同澳門通關, 直到12月 (我無去了解真定假)
最初個時, 香港無預警之下停止同澳門通關, 香港同事已經屌哂鬼.
原本諗住呢排疫情緩和, 有機會通關返香港 (好多由二月到依家都未返過香港見屋企人), 點知都係無得返去 (一個來回要28日隔離, 真係唔駛返工)

澳門...其實一直都好被動, 大部份都係「被封關」.
不過...安全計, 暫時唔通好過通, 香港可能仲有班隱形傳播者.

至於...香港班濕鳩學者/磚家...真係算把啦!

引用:
原帖由 sam0010 於 2020-9-30 06:12 PM 發表
7月就係大快放寛就第3波, 如果爆第4波係咪呢個學者負上全責?
呢啲學者講野唔使負責, 出事又賴政府

學咩者?

引用:
原帖由 ABBA9999 於 2020-9-30 05:33 PM 發表
本港自本月15日以來,一直維持本地個案單位數確診,惟政府卻無視港人想重開關口的訴求,對邊境檢疫措施毫無調整。有學者批評,...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200930/photo/bkn-20200930170503633-0930_00822_001_01b.jpg?20200930172435

香港垃圾廢柴政府食屎啦!D仔女享外國就遲遲吾封機埸, ...
你嘅講法話放就放.........雖然覺得你應該唔係曱甴..
但係你D語氣同曱甴一撚樣....
你要搞清楚而家係大陸唔想香港D帶菌者上去.....
全民檢測二百萬人都唔夠...(樓主有冇去做檢測???)
你叫內陸如何放心???

引用:
原帖由 中頑童 於 30-9-2020 06:19 PM 發表

故意的自己想想最終目的是什麼
攬炒

咁係咪要與時並進學埋人地疫情反彈?

所謂學者,通關係雙方面嘅,可能係大陸怕港人帶毒上大陸

呢條柒頭講師邊瓣架,佢識公共醫療咩?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]