• 瀏覽: 26,208
  • 回覆: 280
  • 追帖: 2
+5
引用:
原帖由 肥西0138 於 2020-9-30 03:50 PM 發表
想刷存在感, 等人科金
收皮啦

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200930/photo/bkn-20200930115419809-0930_00822_001_01b.jpg?20200930145505

人稱「Lunch哥」的姓李中六男學生,今日(30日)發起於多區撐《蘋果日報》的示威活動。早上10時許,「Lunch哥」到沙田新城市廣場發起活動,僅 ...
有人話過佢之前比警察拉驚到賴屎,我真係想睇一次

引用:
原帖由 木兆 於 2020-9-30 04:51 PM 發表
年僅17歲中六學生「Lunch哥」,是持有「白卡」的殘疾人士(俗稱「小白」),他更坦承自己患有過度活躍症。至於他的拍檔、同樣被黃媒吹捧的17歲中學生曾×駿,則患有嚴重聽障及輕度弱智 ...
點解佢D親人會比佢出黎搞事
佢D親人唔識保護殘疾人士嗎

撐毒果? 咁on x的野,連黎生都可能笑死

呢條柒頭,無處不在,好L煩。

使唔使咁多警察嚟招呼佢呀?! 2,3個已足夠啦

on 9 仔

儍人發現

引用:
原帖由 雪山明月 於 2020-9-30 04:56 PM 發表
呢條柒頭,無處不在,好L煩。
唔刷多D存在感, 點樣學痴瘋咁上到時代雜誌封面呢!

佢都係想擦爆個知名度,下屆選區議員咁解

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-9-30 04:27 PM 發表
其實佢智商系唔系有問題.
我係佢同學,可以答你係

正on 9仔!

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2020-9-30 04:13 PM 發表
期間,有三名市民勸喻「Lunch哥」離去
呢3位所謂市民相信都係反政府黃絲多,
我諗佢哋都係唔想見到自己黃絲陣營有呢d咁on9嘅傻西出現
哪有黃屍不岸9

同旺角鳩嗚嗚團差唔多,只係將成件事攪到柒曬

現場的黑妓才是亮點

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]