• 瀏覽: 26,209
  • 回覆: 280
  • 追帖: 2
+5
dllm,出動咁多警力去保護一個垃圾

引用:
原帖由 肥西0138 於 2020-9-30 03:50 PM 發表
想刷存在感, 等人科金
收皮啦

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200930/photo/bkn-20200930115419809-0930_00822_001_01b.jpg?20200930145505

人稱「Lunch哥」的姓李中六男學生,今日(30日)發起於多區撐《蘋果日報》的示威活動。早上10時許,「Lunch哥」到沙田新城市廣場發起活動,僅 ...
真係好辛苦...D警察

日撚日要跟住呢個傻既,無法啦,而家係痴線既人話事,睇睇傻侵就知

引用:
原帖由 肥西0138 於 2020-9-30 03:50 PM 發表
想刷存在感, 等人科金
收皮啦

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200930/photo/bkn-20200930115419809-0930_00822_001_01b.jpg?20200930145505

人稱「Lunch哥」的姓李中六男學生,今日(30日)發起於多區撐《蘋果日報》的示威活動。早上10時許,「Lunch哥」到沙田新城市廣場發起活動,僅 ...
理佢都嘥能氣

好多公安

太子站d死L左手足話等緊lunch哥落去陪佢地呀
Lunch哥今日有冇買义燒比我地奶呀
仆……你……個……街……另買毒果都唔買野食

引用:
原帖由 xshellsolong 於 2020-9-30 04:35 PM 發表

係...都咁多獲啦....警方要部署人手以防萬一係正確...
但部署左唔一定要晒馬...
佢得一條友...記者仲多過參加者..
感覺上警察放咁多人落去好似比人玩左咁.

警方到左場, 其實可以先派3人小隊係外圍睇下乜環境先,
如果真係有聚集就先增援,
見到得一條友...其實可以不理, 先走開, 係附近待命,
完全無必要成堆人陪條友一齊傻. ...
咁系 。派一兩個便衣都得啦。。佢班友最想你成班警察去圍佢,咁先有新聞價值。。你唔圍佢,佢就系一個傻仔。。。

連假記者都無埋, lunch哥已被大台放棄

佢想學某人有政黨

引用:
原帖由 chichunlo 於 2020-9-30 04:00 PM 發表
撐毒果?隻股蝕能到班手足入哂廠、重有西人黎撐呀?
老千仲很關心黃色股民,你千萬唔好.......賣呀!

支持者每次都被出賣,時間愈耐愈能看清楚誰是好人!

醒醒,盡快清醒~

引用:
想刷存在感, 等人科金
收皮啦

吓。。。。。。
咁樣 點撐呀 ?????

之前著曬西裝可能去毒果見工

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-9-30 03:54 PM 發表
都唔知警察點解咁多人圍佢。哩類人你唔理佢,就無記者理佢啦。佢搞得乜?放佢都唔生啦。不如等佢離譜時,再告佢好過啦。浪費警力
唔理佢又唔得,一陣癲起上黎除褲露j嚇親啲小朋友就唔好啦

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-9-30 03:54 PM 發表
都唔知警察點解咁多人圍佢。哩類人你唔理佢,就無記者理佢啦。佢搞得乜?放佢都唔生啦。不如等佢離譜時,再告佢好過啦。浪費警力
咪係!E+幫佢上梗

引用:
原帖由 daniel47877 於 2020-9-30 04:17 PM 發表
舊年好威話有二百萬隻曱甴架,一無黑金就曱甴影都無隻
勁過黑旋風

引用:
想刷存在感, 等人科金
收皮啦

情何以堪

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]