• 瀏覽: 26,253
  • 回覆: 280
  • 追帖: 2
+5
吓。。。初初好多人撐蘋果架!!乜搞成咁呀? 真係情何以堪。😆😆😆

好猛啊,傻仔

佢父母真係慘,生左件咁嘅廢物

阿一哥,下次唔駛出動咁多兄弟㗎,咁樣凸顯出警力過剩㗎,求其搵兩條新丁就搞掂喇

警察,記者
好能得閒嗎?

做乜能成日報呢條友?

根本無乜好寫

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-9-30 03:54 PM 發表
都唔知警察點解咁多人圍佢。哩類人你唔理佢,就無記者理佢啦。佢搞得乜?放佢都唔生啦。不如等佢離譜時,再告佢好過啦。浪費警力
廢警太得閒 成日唔做野 做就做埋d無聊野

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-9-30 15:54 發表
都唔知警察點解咁多人圍佢。哩類人你唔理佢,就無記者理佢啦。佢搞得乜?放佢都唔生啦。不如等佢離譜時,再告佢好過啦。浪費警力
咪係,佢以為自己好撚威
呢啲白痴仔,行過屌佢on9都益左佢

Lunch 哥咁攪法,好快變成行為藝術家   

引用:
原帖由 tom012345 於 2020-9-30 04:33 PM 發表

廢警太得閒 成日唔做野 做就做埋d無聊野
仆街廢警有賊唔去捉

成班人睇住件on9做乜能?

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-9-30 03:54 PM 發表
係...都咁多獲啦....警方要部署人手以防萬一係正確...
但部署左唔一定要晒馬...
佢得一條友...記者仲多過參加者..
感覺上警察放咁多人落去好似比人玩左咁.

警方到左場, 其實可以先派3人小隊係外圍睇下乜環境先,
如果真係有聚集就先增援,
見到得一條友...其實可以不理, 先走開, 係附近待命,
完全無必要成堆人陪條友一齊傻.

中六生年紀還很小的,我當年也跟他般幼稚,以為好多女星是處女

引用:
原帖由 xshellsolong 於 2020-9-30 04:35 PM 發表

係...都咁多獲啦....警方要部署人手以防萬一係正確...
但部署左唔一定要晒馬...
佢得一條友...記者仲多過參加者..
感覺上警察放咁多人落去好似比人玩左咁.

警方到左場, 其實可以先派3人小隊係外圍睇下乜環境先,
如果真係有聚集就先增援,
見到得一條友...其實可以不理, 先走開, 係附近待命,
完全無必要成堆人陪條友一齊傻. ...
所以比人屌
唔係無原因

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-9-30 04:27 PM 發表
其實佢智商系唔系有問題.
好明顯係啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]