• 瀏覽: 3,845
  • 回覆: 62
+5
中聯辦應該真係要協助他們家人上去探望一下,令佢地覺得中央是有人權的. 讓他們家人死心,12人好好地在國內坐一段時間牢獄反醒下.

你老母違法就違法,請乜柒願,玩到咁串比人拉嗰個有好日子過咩?智障曱甴。

有點問題,另外被台灣扣查5名疑犯,彷如人間蒸發,犯民提也不提,最撚過癮佢哋父母不出現,亦不聞不問,政治奇觀。🤔🤔🤔

引用:
原帖由 jl1008 於 2020-9-30 05:32 PM 發表
中聯辦應該真係要協助他們家人上去探望一下,令佢地覺得中央是有人權的. 讓他們家人死心,12人好好地在國內坐一段時間牢獄反醒下.
吓! 佢哋肯定去算! 佢哋只想搵果啲"多口"維權律師做代理咋,然後班友睇完又"多口"周圍"播毒",咁咪仲複雜左件事?
內地法規也說明,看守所唔探得的,所以最多叫中聯辦鼓勵佢哋上去,見吓佢哋 (我唔理係內地派,還是暪徒揀的) 班官派律師攞吓最新動向仲好啦!!

引用:
原帖由 全馬 於 2020-9-30 03:29 PM 發表
求人幫忙,就唔該客客氣氣,人哋無欠你架!
黃屍通病,認為靠惡靠惡人多就可以歪理凌駕一切,別人也得要順應佢地。

呢班曱甴父母抵L死,有仔女又唔好好教!
平時日日反政府,E+犯左法被人拉左又叫政府救!
ON 撚9!

船有ais. 點解要海事提供雷達資料?
唔通佢地知海事D資料通常只留14日?
到時話冇料就話係香港水域拉人?
七點出發,九點拉人
我想講就算係尖沙咀出,一般船 45分鐘都可以出左海域.

求助當然冇問題,唔係聲大夾惡要放人

反中又求中?

你地個仔反逃犯條例,而家求仁得仁,應該開心先係

去示威叫做去求助

引用:
原帖由 aded 於 2020-9-30 02:57 PM 發表
咋看也更像 強迫中聯屈服
呢幾個唔知乜嘢人..要勒令內地政府要將12瞞徒"馬上釋放回港"....
真係巴鳩閉和利鳩害...

五大訴求 雙手放頭
全部上鎖 缺一不可

附件

6FDEE20B-1774-4B86-A1B8-F9CE6E3A93E5_1_201_a.jpeg(375.86 KB)

五大訴求 雙手放頭

AE81F35B-238B-489F-9107-466311BD215E_4_5005_c.jpeg(23.09 KB)

全部上鎖 缺一不可

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]