• 瀏覽: 5,891
  • 回覆: 46
引用:
原帖由 stormy10 於 2020-9-30 02:31 PM 發表
個綉花章都是中國制的,可經淘寶訂制。
Really ??? MADE IN CHINA ???
How much ?  should buy some for my friends in main land china

引用:
原帖由 hkfc002 於 2020-9-30 03:14 PM 發表
大把貨你地要幾多11660990
Nice cap and really cheap price! China is the best!!!

引用:
原帖由 AO2TANG 於 2020-9-30 09:15 PM 發表

Really ??? MADE IN CHINA ???
How much ?  should buy some for my friends in main land china
淘寶有圖就可以訂制平民價,找尋“魔術貼刺繡美軍章”。

唔怕死就冇死穴呢樣野,另一種係打不死係冇死穴體現。

依喲擺明種族岐視種族挑引啦,白皮豬真係野蠻獨裁!

設計唔錯

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2020-9-30 02:12 PM 發表
中國有咩反制措施啊
外交部強烈譴責未啊
請大家加我做粉絲唔該
咁咪證明,中國系真正威脅到美國的國家囉,值得中國人自豪

以為操作無人機上戰場就唔會死?! 錯喇。

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2020-9-30 02:12 PM 發表
中國有咩反制措施啊
外交部強烈譴責未啊
請大家加我做粉絲唔該
可怕

國家果然氣量過

引用:
原帖由 stormy10 於 2020-10-1 12:30 PM 發表
以為操作無人機上戰場就唔會死?! 錯喇。
東風拍門。

快撚D打丶點忍

設計將特老頭的頭像放入練靶中心貼紙, 將貼紙放洗水間的尿兜中, 日日俾人射夠痛快.

其實美國人侮辱緊自己,滅自己威風,原來咁驚去到中國就會令自己變死屍

臂章上只是一pat紅色的物體。
不用對號入座的

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]