• 瀏覽: 1,944
  • 回覆: 34
+5
手足?即係佢班手足做既野又同的士恆有關係?國安唔該請的士恆返去協助調查好喎!!!

第一時間搭的士走人係邊個?😂🤣😆

手足口病毒

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-9-30 02:14 PM 發表

11660844 聽下d前輩政棍點講先
佢哋又唔坐,佢哋啲子女又唔坐。

佢哋話:「我講下,你真係當真㗎!」

重要係人生更精彩嘛

放心,好快你會再入冊

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-9-30 01:54 PM 發表
青年新政前立法會議員梁頌恆2016年11月涉嫌非法闖入立法會會議廳,被裁定參與非法集結罪成判囚4星期,昨日刑滿離開荔枝角收押所,現場有多名區

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/st/baa7500ff1ccffa9af2167bb3d9d7313/stheadline/inewsmedia/20200930/_20200930120 ...
又呃人。入獄先會有更精彩人生嘛。

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-9-30 01:58 PM 發表
你唔同楊岳橋議員講,佢話人生更精彩喎
又指自己刑期只有短短四星期,並不是一個好經歷----要問問楊惡橋囉

有冇攪錯,咁樣摑羊惡橋面?

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-9-30 02:23 PM 發表
苛志平坐得重耐啦
其他的好彩冇再去⋯否則
應該唔會夠嗰十二隻黃狗坐得耐!
簡直係坐完香港再坐,壞事接住嚟!

人生有得精彩,恨死好多手足

引用:
原帖由 香港內戰火焚城 於 2020-9-30 04:11 PM 發表
重要係人生更精彩嘛
楊岳橋曾鼓吹年輕人,留案底讓人生更精彩。

出得來暴動,拘捕左,就要心理準備去坐監,享受人生

欠納稅人嘅錢還晒未?

犯民漢奸勾結尾國俾黑錢暴徒殺人放火和私了市民,週圍破壞,又唔俾阿伯返工要佢落車,還打阿伯,喪心病狂,人神共憤,人人得以誅之

831黑衣暴徙打亞伯, 證據確鑿

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]