• 瀏覽: 29,469
  • 回覆: 14
+27
引用:
原帖由 jadeleung888 於 2020-9-30 12:53 PM 發表
12名港人仍被扣留在深圳鹽田看守所,家屬到中聯辦請願,舉起「還我子女」等標語,又批評特區政府至今未提供任何實質協助,警方亦未有進一步與家屬聯絡。
家屬要求與政務司司長張建宗及保安局...

要求中聯辦送月餅?乜現在犯了法坐監原來可以食外來月餅?有無Mary?

新聞來源連結:
https://www2.hkej.com/instantnews/current/article/2596239/%E ...
求人味等下先

引用:
原帖由 dtw 於 2020-9-30 01:04 PM 發表
又唔信政府又要政府幫?
點解唔問幫緊你哋又反修例人士呢?
是否用官派律師,港府有邊條法例可以過問尼?
日日係度掟西瓜都冇用,做乜唔上去呢?

你嘅子女真係叻啦,香港身份係逃犯,內地身份係疑犯! ...
曱甴一向係咁

耐心等耐大陸公安做完個公正的調查,係大陸受完刑,味可以返香港受刑,好心急返香港坐監咩

引用:
原帖由 心即性.性即是道 於 2020-9-30 01:06 PM 發表
你們仔女是被泛民搞政治擺上台  應該去問罪泛民
泛暴奶共鞋底,等出糧數緊錢,點會理D condom

引用:
原帖由 dtw 於 2020-9-30 01:20 PM 發表

咪係。
都返唔到屋企㗎啦
大陸踎完,返香港踎
有排可以食免費飯加免費住宿
楊岳橋話依D係精彩人生,點好意思阻人發達

引用:
原帖由 disclaimer18 於 2020-9-30 01:22 PM 發表

罪犯同議員勾結,仲唔係曱甴口中官黑勾結

引用:
原帖由 dtw 於 2020-9-30 01:25 PM 發表

佢老友高佬林之前話佢搞,唔知搞好張回鄉卡未呢
冰得閒,宜家最緊棄暗投明,聽人大講,接受延任,數下銀紙

引用:
原帖由 心即性.性即是道 於 2020-9-30 01:29 PM 發表

所以話係自己蠢囉被人利用 講民主班人個個月準時出高薪 你就去着草還要坐監
D低等曱甴唔認蠢,覺得自己好英。  有五大訴求,茶煙酒飯炮,為小小福利,就死去放火

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-9-30 01:30 PM 發表

有無Mary?

12個棄保潛逃逃犯,其中一個係天使
勇武有餐開

引用:
原帖由 dtw 於 2020-9-30 01:35 PM 發表

你識唔識㗎
檢察院咪比咗法院囉!
落charge!
曱甴除左識叫五大訴求,唔知佢地識D咩,曱甴真係當自己係vip,咩都要優先處理

引用:
原帖由 dtw 於 2020-9-30 01:34 PM 發表

攪錯呀!
之前又話兩制嘅?
又變咗要政府一制嗱
錢係兩制之上。賣月餅既大班都做左契弟,唔知D曱甴幾時裝修佢

引用:
原帖由 dtw 於 2020-9-30 01:41 PM 發表

直頭宇宙大帝
法唔法治全部自己詮釋
尊貴既議員同罪犯勾結,又唔覺得可恥

引用:
原帖由 dtw 於 2020-9-30 01:44 PM 發表

唔出嚟衆籌已經蝕啦!
你睇吓越南河童,話比人跟又衆籌
今次又請咩

引用:
原帖由 dtw 於 2020-9-30 01:46 PM 發表

今日嘅我打倒昨日嘅我經常發生,點有可恥㗎
最緊要有糧支

引用:
原帖由 dtw 於 2020-9-30 01:47 PM 發表

痾屎唔出都籌旗
曱甴有咩做唔出

引用:
原帖由 自在放下 於 2020-9-30 05:01 PM 發表

第一個殺人而攪到而家咁大鑊嘅,出咗嚟都安安全全咁差不多一年啦,而家12瞞徒得嗰少少日期就大驚小怪
罪犯,仲衰過黑社會,由佢死,救來做咩,社會負資産

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]