• 瀏覽: 27,373
  • 回覆: 501
仆街恐怖分子,

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 dtw 於 2020-9-30 01:41 PM 發表

直頭宇宙大帝
法唔法治全部自己詮釋
尊貴既議員同罪犯勾結,又唔覺得可恥

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。
香港真係無喇!有咁既仔女原本係有咁既柔所謂父母!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貓腩 於 2020-9-30 01:41 PM 發表

錢係兩制之上。賣月餅既大班都做左契弟,等緊曱甴裝修佢
唔出嚟衆籌已經蝕啦!
你睇吓越南河童,話比人跟又衆籌

第時個仔入獄再去過赤柱促「還我子女」啦

回覆 引用 TOP

中聯辦應該邀請家屬入內商談放人事宜,然後立刻安排專車接家屬上鹽田探望家人,與其家人在獄中共渡中秋佳節,一同吃月餅,猜燈謎,玩花燈!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dtw 於 2020-9-30 01:44 PM 發表

唔出嚟衆籌已經蝕啦!
你睇吓越南河童,話比人跟又衆籌
今次又請咩

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。
坐完監未還番俾你 講到強搶你仔女

前面是絕路.懸崖在轉角

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貓腩 於 2020-9-30 01:42 PM 發表

尊貴既議員同罪犯勾結,又唔覺得可恥
今日嘅我打倒昨日嘅我經常發生,點有可恥㗎

On 9 家屬就有on 9 仔女。

回覆 引用 TOP

要求送月餅、不如要求俾班仆街上香討睇留言!所謂家屬都CLS!

回覆 引用 TOP

佢哋都on 9,而家係佢哋d畜牲子自己要離開香港呀。柒小陣好無

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dtw 於 2020-9-30 01:46 PM 發表

今日嘅我打倒昨日嘅我經常發生,點有可恥㗎
最緊要有糧支

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貓腩 於 2020-9-30 01:45 PM 發表

今次又請咩
痾屎唔出都籌旗

HK所有監獄都有被家屬圍既風險

杜鵑鳥
它將自己的蛋產在別的鳥的巢,推卸養育責任
更可怕的是寄生杜鵑鳥有種與生俱來的本能
一出生就會把其它的鳥蛋和幼雛推出鳥巢
自己獨享資源,扼殺原生幼雛的生存權利
自私的典範

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]