• 瀏覽: 27,374
  • 回覆: 501
如果12暴徒去咗呆灣, 佢地D所謂家人會不會叫呆灣「還我子女」呢?

熱賣及精選
引用:
原帖由 貓腩 於 2020-9-30 01:24 PM 發表

楊岳橋話依D係精彩人生,點好意思阻人發達
佢老友高佬林之前話佢搞,唔知搞好張回鄉卡未呢

引用:
原帖由 disclaimer18 於 2020-9-30 01:22 PM 發表

罪犯同議員勾結,仲唔係曱甴口中官黑勾結

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。
引用:
原帖由 dtw 於 2020-9-30 01:25 PM 發表

佢老友高佬林之前話佢搞,唔知搞好張回鄉卡未呢
冰得閒,宜家最緊棄暗投明,聽人大講,接受延任,數下銀紙

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。
引用:
原帖由 貓腩 於 2020-9-30 01:16 PM 發表

泛暴奶共鞋底,等出糧數緊錢,點會理D condom
所以話係自己蠢囉被人利用 講民主班人個個月準時出高薪 你就去着草還要坐監

引用:
原帖由 jadeleung888 於 2020-9-30 12:53 PM 發表

12名港人仍被扣留在深圳鹽田看守所,家屬到中聯辦請願,舉起「還我子女」等標語,又批評特區政府至今未提供任何實質協助,警方亦未有進一步與家屬聯絡。
家屬要求與政務司司長張建宗及保安局...

要求中聯辦送月餅?乜現在犯了法坐監原來可以食外來月餅?有無Mary?

新聞來源連結:
https://www2.hkej.com/instantnews/current/article/2596239/%E ...
有無Mary?

12個棄保潛逃逃犯,其中一個係天使

附件

R67AEEURNNE7ZL4TW3FAPJCAEM.jpg(29.97 KB)

2020-9-30 01:30 PM

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
上深圳啦,柒頭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 心即性.性即是道 於 2020-9-30 01:29 PM 發表

所以話係自己蠢囉被人利用 講民主班人個個月準時出高薪 你就去着草還要坐監
D低等曱甴唔認蠢,覺得自己好英。  有五大訴求,茶煙酒飯炮,為小小福利,就死去放火

回覆 引用 TOP

又唔落charge 又夾住人 想點

仲講"還我子女"係12暪徒自己偷渡在先,之後俾公安拉左,唔好顛倒是非黑白

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-9-30 01:30 PM 發表

有無Mary?

12個棄保潛逃逃犯,其中一個係天使
勇武有餐開

回覆 引用 TOP

去中聯辦?
上去大陸嗎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貓腩 於 2020-9-30 01:28 PM 發表

冰得閒,宜家最緊棄暗投明,聽人大講,接受延任,數下銀紙
攪錯呀!
之前又話兩制嘅?
又變咗要政府一制嗱

引用:
原帖由 discuss-5 於 2020-9-30 12:55 PM 發表

應該協助他們上國內處理,人地請願應做下野。
企門口請願,都唔入去要求見面,點同你安排?

回覆 引用 TOP

黑暴家屬都算惡!
個個都係逃犯嚟架!
偷渡非法入境,
坐返兩三年咪放返畀香港審咯!
要人即刻放人?
白癡得緊要,
犯民教唆,
只會吃人血饅頭
唔會為你好!

五大清算,缺一不可!
黑暴黑護,黑媒黑教黑議員!