• 瀏覽: 29,507
  • 回覆: 501
+27
趣智的愚港黃L人...人一黃....變瘋狂....

引用:
原帖由 dtw 於 2020-9-30 01:04 PM 發表
又唔信政府又要政府幫?
點解唔問幫緊你哋又反修例人士呢?
是否用官派律師,港府有邊條法例可以過問尼?
日日係度掟西瓜都冇用,做乜唔上去呢?

你嘅子女真係叻啦,香港身份係逃犯,內地身份係疑犯! ...
曱甴一向係咁

耐心等耐大陸公安做完個公正的調查,係大陸受完刑,味可以返香港受刑,好心急返香港坐監咩

審判完,受完刑再講啦!毫無法治意識,你是雖?

引用:
原帖由 心即性.性即是道 於 2020-9-30 01:06 PM 發表
你們仔女是被泛民搞政治擺上台  應該去問罪泛民
泛暴奶共鞋底,等出糧數緊錢,點會理D condom

引用:
原帖由 SiuAlvin 於 2020-9-30 12:58 PM 發表
「還我子女」

着草時點解唔同自己啲仔女講?叫佢哋唔好走?
奉勸家屬真係關心12傻人的話,就唔好再係香港吵鬧了,嗱嗱聲去做核酸檢測後,上去隔離14日睇下可唔可以探望佢哋。 ...
黑暴文宣已經將12瞞徒定性為被公安非法越境捉走
所以而家佢地嘅口徑會愈來愈一致

太多人聚集, 超過4人限聚令, 位位先罰2000

求人幫你唔該先低聲下氣

引用:
原帖由 貓腩 於 2020-9-30 01:15 PM 發表

曱甴一向係咁

耐心等耐大陸公安做完個公正的調查,係大陸受完刑,味可以返香港受刑,好心急返香港坐監咩
咪係。
都返唔到屋企㗎啦
大陸踎完,返香港踎
有排可以食免費飯加免費住宿

還仔之前先找清條暴動數,棄保潛逃在大陸服刑完返到香港都唔使旨意可以走出來吸一口自由空氣,沒有法官會再給機會那些逃犯保釋,也沒有甚麼求情理由可以減刑,過多6年出返來慶中秋吧

「還我子女」
係佢地主動離開喎

引用:
原帖由 jadeleung888 於 2020-9-30 12:53 PM 發表
12名港人仍被扣留在深圳鹽田看守所,家屬到中聯辦請願,舉起「還我子女」等標語,又批評特區政府至今未提供任何實質協助,警方亦未有進一步與家屬聯絡。
家屬要求與政務司司長張建宗及保安局...

要求中聯辦送月餅?乜現在犯了法坐監原來可以食外來月餅?有無Mary?

新聞來源連結:
https://www2.hkej.com/instantnews/current/article/2596239/%E ...

引用:
原帖由 jadeleung888 於 2020-9-30 12:53 PM 發表
12名港人仍被扣留在深圳鹽田看守所,家屬到中聯辦請願,舉起「還我子女」等標語,又批評特區政府至今未提供任何實質協助,警方亦未有進一步與家屬聯絡。
家屬要求與政務司司長張建宗及保安局...

要求中聯辦送月餅?乜現在犯了法坐監原來可以食外來月餅?有無Mary?

新聞來源連結:
https://www2.hkej.com/instantnews/current/article/2596239/%E ...
犯咗法受懲罰係好正常,現在內地教育好先俾返你哋,感恩啦

12名港人家屬真係厚顏無恥

引用:
原帖由 dtw 於 2020-9-30 01:20 PM 發表

咪係。
都返唔到屋企㗎啦
大陸踎完,返香港踎
有排可以食免費飯加免費住宿
楊岳橋話依D係精彩人生,點好意思阻人發達

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]